У Ковелі покарали винуватця ДТП за участю «швидкої»

28 Травня 2018, 11:07
2923

Ковельський міськрайонний суд виніс вирок водієві автомобіля BMW, який у січні цього року спричинив у Ковелі резонансну аварію за участю автомобіля екстреної медичної допомоги та фури. 

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень, – пише ВолиньPost

Нагадаємо, 20 січня цього року легковик BMW влетів у «швидку», що поверталася з виклику. У результаті зіткнення «швидка» зачепила припарковану поруч фуру. Внаслідок зіткнення водія швидкої допомоги затисло в авто, тож довелося викликати рятувальників, аби звільнити постраждалого. Рятувальники, які прибули на місце події, визволили його з пастки за допомогою гідравлічних та пневматичних ножиць. Окрім того, постраждав не лише водій «швидкої», а й медик. Натомість водій BMW втік з місця події. 

У ході судового процесу винуватець свою вину повністю визнав. За його словами, з міця події він втік у село Люблинець, де проживає, бо злякався. 

Суд же днями виніс йому вирок, яким визнав призначив винуватцеві аварії покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 1 рік. Щоправда, його звільнили від відбування покарання у виді обмеження волі, встановивши йому іспитовий термін строком на 2 роки, якщо він протягом цього терміну не вчинить нового злочину. 

Окрім того, суд зобов'язав водія BMW сплатити 25 тисяч гривень моральної шкоди водієві «швидкої» та 20 тисяч гривень - пасажирці-медику. 

До слова, вирок ще може бути оскаржений до Апеляційного суду Волинської області. 

Коментарі
29 Травня 2018, 00:31
Знову справедлива суддя відмазала подонка. Як завжди, за гарні очі, а не щось інше...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024