У Ковелі завершують будівництво дороги на вулиці Симоненка

29 Травня 2018, 16:33
4374

У Ковелі завершується капітальний ремонт на відрізку вулиці Симоненка – від школи №12 та дитсадка №9 до вулиці Миколайчука. Його вартість майже півтора мільйона гривень.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Міський голова Олег Кіндер разом із своїм заступником Андрієм Товстигою оглянули роботи. На сьогодні підрядна організація виконала основний об’єм завдань, залишилось провести благоустрій та укріпити узбіччя щебенем. Також на цій ділянці розчистять водовідвідні канави. А ще – буде здійснено розмітку та встановлено обмежувачі швидкості.

Через Симоненка пролягає понад 10 маршрутів міських пасажирських перевезень. Потік транспорту тут завжди є достатньо великим і покроково тут здійснюється капітальний ремонт. Зазначається, що торік було зроблено уже частину цієї вулиці. Асфальт прокладено від Стуса до двох навчальних закладів – школи №12 та дитсадка №9. Облаштовано біля них кишені. У наступному році заплановано заасфальтувати ще один відрізок – до вулиці Грабовського.

Андрій Товстига каже, що впродовж цього року ще чимало буде зроблено для покращення дорожнього покриття у місті: «Завтра, 30 травня,  має відбуватись тендер з проведення капітального ремонту вулиці Липинського та 40 років Перемоги. Вартість, відповідно -  3,4 і 3,7 мільйона гривень. А найближчим часом він буде оголошений на проведення робіт на вулицях Відродження (понад 10 мільйонів гривень) і Тимошенка (майже 13 мільйонів гривень).

Також чекаємо на  дозвільні документи на  ремонт вулиці Винниченка - від Незалежності до Грушевського.  

Досить багато зроблено поточних ремонтів – це і на другому Ковелі,  на Брестській, Левицького. Зараз  працюють бригади на вулицях Кияна, Драй-Хмари, Черняховського, Відродження, Чумацькій і Дорошенка. 

Загалом на поточні та капітальні ремонти цьогоріч передбачено понад 31 мільйон гривень», – сказав він.

 








Коментарі
29 Травня 2018, 21:13
ремонтують дороги- чекай виборів
30 Травня 2018, 03:16
Червоного хреста, Федьковича , пан Товстига коли щось почне робити? Після дощу в кожного подвали підтоплені.
30 Травня 2018, 18:02
Товстига господар такий який потрібен для Ковеля!!! Дуже багато зроблено для міста саме через його наполегивість, а те що комусь це не на руку , то вибачте! Людина як людина і всім не догодиш. Може влада має вам подвір' я ваші підмітати? Майте повагу до людей і все у вас буде добре!
31 Травня 2018, 15:13
КОМЕНТАР НАПИСАВ САМ ТОВСТИГА ЧИ КУПТІЙ ?
31 Травня 2018, 21:06
Дорога це добре.Але діти в школу йдуть по дорозі,в садочок ведуть дітей по дорозі,якби тротуар там можливо більш потрібний ніж ремонт дорожнього полотна.
02 Червня 2018, 14:09
Нерешті так помалу все буде добре
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром