Ігор Пініс

Ігор Пініс звинуватив ковельську «Батьківщину» в непорядності та брехні

30 Травня 2018, 10:39

Як вже повідомляло видання Район.Ковель, двом кооперативам учасників АТО виділені земельні ділянки для будівництва у місті багатоквартирних житлових будинків.

У проекті рішення зазначалося, що автором документу є фракція «Батьківщина». Однак голова депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс каже, що проект підготував відділ земельних ресурсів міськвиконкому і мав від себе його подати на сесію.

«Тут «откуда не возьмись» з’являється фракція «Батьківщина». Тобто тупо замість відділ земельних ресурсів з’явилось «Батьківщина». Мотив, щоб подати на цю сесію, бо не вчасно – дурня. Невчасно подали купу рішень – і вони розглянуті на сесії без підпису ВО «Батьківщина». Окрім цього існує домовленість: для запобігання зловживань та корупції у земельній сфері всі питання по землі готує виключно земельний відділ виконкому. На жаль, тут знову знівельовані досягнуті напрацювання у сфері прозорості та подоланні корупції», – написав Ігор Пініс у Фейсбуці.

За його словами, попередню згоду на виділення землі підписали усі депутатські фракції Ковельської міської ради. Мовляв, ніяких проблем тут бути не могло.

«Як висновок – голий піар та зловживання тим, що виконком та секретаріат ради знаходяться під контролем «Батьківщини». Чи важлива ця надписка особисто для мене? Ні. Просто, коли робиться гарна справа – на першому місці має бути порядність і правда», – заявив він. І додав: «…як важко приймати правильні рішення для людей, коли дехто… тут було б гарно на французькому… але ж політкоректність… виявляться занадто розумними сідничною групою м’язів».