У Ковелі влаштували зустріч з дітками з малозабезпечених родин

01 Червня 2018, 17:00
3225

У сесійній залі міської ради відбулась зустріч представників влади з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

65 хлопчиків і дівчаток з 35 родин зі своїми батьками, бабусями, дідусями завітали на свято. Щирі слова вітання адресували дітворі перший заступник міського голови Михайло Гетьман, начальник служби у справах дітей Жанна Вельма

Михайло Олександрович зауважив, що Міжнародний день захисту дітей покликаний нагадати, що діти – повноправні члени суспільства, мають рости щасливими, займатися улюбленими справами. Дорослим побажав терпіння, мудрості, добра, бути гарними порадниками для своїх нащадків, дбати про їх майбутнє уже сьогодні. 

Жанна Валентинівна побажала юним ковельчанам гарно та весело провести літні канікули, оздоровитися та з приємними враженнями зустрітися восени. 

З міського бюджету були виділені кошти, за які придбано продуктові набори для дітей цієї категорії. А вихованці студії естрадного співу «Зорепад» (Ющенко Софія, Смаль Мар’яна, Місюра Дарина, Солтисяк Вероніка, Люклянчук Анастасія, Суглобова Анастасія, Тітчук Вікторія, Шудра Анна, Валентюк Анна, керівник Рулана Шацька) та ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім.Героїв Небесної Сотні (Косаренко Ангеліна, Плескач Анна, Приходько Назарій, Логвинюк Борис, Світлюк Андрій) подарували присутнім гарні миті спілкування з прекрасним – святковий концерт.

 


















Коментарі
01 Червня 2018, 22:52
Як туда відбирали,тільки вибрані?
02 Червня 2018, 13:01
Хто сплатив внески, з тих відбирали...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024