У Ковелі відбувся конкурс «Змалюю світ своїми кольорами»

05 Червня 2018, 09:41
3641

Щороку наприкінці травня Ковельський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить конкурс малюнків «Змалюю світ своїми кольорами» серед дітей та молоді з особливими потребами.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Конкурс має на меті допомогти юним митцям відкрити у собі творчі здібності, відчути радість від спілкування, привернути увагу громади до проблем людей з інвалідністю.

Нинішній завершальний етап конкурсу «Змалюю світ своїми кольорами» відбувся у виставковій залі культурно-просвітницького центру. Було представлено понад три десятки картин: «Вони випромінювали позитивну енергію юних та талановитих художників. Ось метелик, зображений пальчиками п’ятирічної дитинки з синдромом Дауна, а ось «котик-Муркотик» ожив від теплих долонь дівчинки з церебральним паралічем, десь війнуло ароматом ніжної сакури, адесь чиясь мрія грати у футбол реалізувалась на папері», –  зазначають у міськраді.

Вечір прикрасили музичні номери молоді ГО «Реабілітаційний центр». Пісні були сповнені надією та любов’ю до ближнього, натхненням творити прекрасне та повноцінно жити. У залі панувала атмосфера сімейного затишку із посмішками, щирістю та радістю.

 














 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром