Гравець польської «Ягеллонії» Тарас Романчук вручав нагороди учасникам міжнародного турніру у Ковелі

05 Червня 2018, 16:56
 Тарас Романчук 5666
 Тарас Романчук

Ковельський міський центр «Спорт для всіх» провів Міжнародний турнір серед дітей 2008 року народження, присвячений Дню захисту дітей. ️ 

Про це повідомляється на сторінці ФЦ «Ковель-Волинь» у Facebook. 

1 та 2 червня змагалися команди «Волинь» та «Адреналін» з Луцька, також команда «Akademia Piłkarska 11» з міста Легіоново та діти ФЦ «Ковель-Волинь». Перемогу вдалося здобути луцьким гостям – команді «Адреналін».

До нагородження учасників міжнародного турніру долучився колишній вихованець ФЦ «Ковель-Волинь», а нині гравець польської «Ягеллонії» ковельчанин Тарас Романчук

«Організатори в першу чергу ставили собі за мету провести захід європейського рівня, де створені хороші умови не лише для дітей, а й для їх батьків. Цього разу батьки змогли вболівати за юних футболістів цілими сім’ями, відпочиваючи на газоні.
Вважаємо, що захід вдався, адже гості лишилися задоволені та вражені інфраструктурою, яка створюється в місті Ковелі для занять фізичною культурою», – йдеться у дописі футбольного центру.

 









Коментарі
06 Червня 2018, 05:07
Цікаво, що цей польский зрадник тут робить???? Тарас Романчук офіційно зрікся громадянства України, і став громадянином Польщі. В своїх численних інтерв'ю цей пан розповідав як в нього мурашки по тілу йшли коли грав польский гімн. Як йому подобається Польща і не подобається бути Українцем.<br/>Він офіційно зрікся своєї Батьківщини . ЩО ВІН ТУТ РОБИТЬ??? ХТО ЙОГО СЮДИ ЗАПРОШУЄ????
06 Червня 2018, 13:00
Мабуть там щось не ладиться тому і шукає дорогу назад...
07 Червня 2018, 10:23
Не було в його інтерв'ю слів про те, що він не хоче бути українцем. Не треба писати ху..ю. Скільки мільйонів українських заробітчан мають громадянство інших країн, про це не подумав. Скільки продовжуть їздити в країну окупанта заробляти гроші. Виходить так, що муляру чи штукатуру можна, а футболіст зразу стає зрадником. Задумайся, хто є зрадником???
08 Червня 2018, 13:21
коли ти паскудо вже закриєш своє смердюче мордиво, не твоє собаче діло.. дивись у свої штани чи у тебе яйця не повідпадали.. от гнида, тільки й гамно висмердюєш... ти навіть говориш і у тебе смердить з рота скільки у тобі того гамна!?!? тебе не спитав що йому тут робити, до роче тобі скотиняко до роздумів, він не зрікався нічого і нікого..а ти прадлюко будеш горіти в пеклі.. побійся Бога, не ти так отвої отприскі яких ти понастругуєш (вав)... Тарас прекрасна людина і хороший співрозмовник, ти навіть з ним на планці не вмістишся, би ти уподобіє людячої істоти з жабрами- бо ж тебе постійно давить, дивись а то задавить, патріот херовий
08 Червня 2018, 13:26
Тарас їздив, їздить і буде їздити там де він хоче, куди він хоче і куди йому треба. А їздить він до нас до батьків і до родини. Як вам не соромно??? Немає про що писати??? Половина міста сидить в Росії- &quot;піднімає її&quot;. От вчепились до хлопця, а ладиться у нього все. Це для інформації - у нього зараз відпустка, пишіть-пишіть мізгі свої розробляйте щоб не засохли.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024