У Ковелі у пенсіонерки по телефону видурили 6 тисяч гривень

08 Червня 2018, 10:16
2514

Впродовж 6 червня до підрозділів поліції у Волинській області звернулося п’ятеро громадян із заявами про шахрайства. Загалом зловмисники шляхом обману заволоділи понад 70 тисяч гривень. 

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Волинській області.

Шахраї у різноманітні способи намагаються ошукати людей і заволодіти їх грішми або майном. Зокрема, у кінці травня шахраї зателефонували до літньої жінки, мешканки Ковеля, та під приводом продажу лікарської продукції видурили понад 6 тисяч гривень. Гроші пенсіонерка перерахувала на картковий рахунок банку.

Мешканця Рожищенського району під приводом продажу трактора через Інтернет-сайт  ошукали на 42 тисяч гривень, які потерпілий перерахував на картку. Так само шахраї під приводом продажу товарів через інтернет-сайт видурили у лучанина  5 тисяч 200 гривень. Гроші чоловік переказав на банківську картку аферистів.

У Луцьку шахраї під приводом позики грошей для племінника видурили у пенсіонерки 5 тисяч гривень. Також один із жителів обласногоцентру під приводом купівлі автомобіля перерахував 12 тисяч 660 гривень на картковий рахунок, натомість автомобіля не отримав.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на  встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром