Залишилась тільки назва, – Степан Івахів про ветсанзавод у Ковелі

08 Червня 2018, 16:47
Степан Івахів 5626
Степан Івахів

Народний депутат від Ковельщини Степан Івахів підняв питання про остаточну ліквідацію ковельського ветсанзаводу, який негативно впливає на екологічний стан міста.

Про це він розповів під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, яке відбувається 8 червня у приміщенні Волинської ОДА, – повідомляє «Перший».

 


 

Насамперед він подякував членам комітету за те, що вони вперше в історії прибули на Волинь. «Це дійсно новаторський досвід. Ми перші зрозуміли, що безпосереднє спілкування з людьми, які знають проблему, більш важливо і результативно, ніж у чиновницьких коридорах», – сказав Івахів та, користуючись нагодою, розповів про проблему, яка виникла на Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод».

«Завод розташований у межах міста і від нього залишилась одна назва – завод. Заводу не існує, обладнання нуль, а керівництво по ночах тайком завезло тисячі тонн решток, які переробити неможливо», – додав нардеп.

Він розповів, що через неприємний запах жити у найближчих мікрорайонах неможливо, крім того, забруднені підземні джерела, тож люди не мають питної води.

Відтак Степан Івахів звернувся до комітету з проханням посприяти у вирішенні питання, виділивши фінансування на проведення остаточної консервації заводу та каналізування.

 

1

 

«Дякую нардепу Степану Івахіву за клопотання перед членами Бюджетного комітету ВРУ щодо вирішення екологічних проблем ковельчан, які страждають від наслідків роботи Ковельського Ветсанзаводу!» – написав у себе на сторінці у Facebook заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук.

 


 

Коментарі
08 Червня 2018, 22:24
Не встиг з тренінгу з москви прилетіти - і відразу за роботу! Трудоголік...
08 Червня 2018, 22:41
За "тоталітарного" режиму цей завод працював, давав людям немалі зарплати, випускав господарське мило, костну муку, різні добрива. І головне- Нічого не смерділо. Смердіти почало, коли ділки від влади почали мутити воду
09 Червня 2018, 04:23
Кошик вже вибачився перед повурською громадою та жителями сільмашу? Він так спритно ті рештки ховав по кушах. Чи поперся на той піжонський сніданок?
09 Червня 2018, 15:55
З цією рижою падлою іваховим ,з боку ще одна скотина присіла ,головастик лапін ,бл- одні гниди зібралися !
10 Червня 2018, 21:59
У нас з 1917-го і по сьогодні тоталітарний режим. Ті, що керували нами, поховали квитки члєнів кпсс в кишені на сраці і далі керують...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром