«Галактика-Авто» порушує умови перевезення пасажирів у Ковельському районі

11 Червня 2018, 09:40
10002

Перевізником ТзОВ «Галактика-Авто» систематично порушуються договірні умови на перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування Ковельського району.

Про це свідчать надіслані листи на адресу замовника перевезень – департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації, які стосуються маршрутів: Ковель – Борщівка, Ковель – Гішин – Доротище, Ковель – Черкаси.

Станом на 29 травня 2018 року до Ковельської райдержадміністрації надійшли повторні звернення від Голобської селищної та Доротищенської сільської рад про порушення договірних умов ТзОВ «Галактика-Авто», яким керує Сергій Корсак.

 

Сергій Корсак
Сергій Корсак

 

«Просимо вжити дієвих заходів до перевізника ТзОВ «Галактика-Авто» з метою забезпечення безперебійного транспортного сполучення та виконання договірних умов на перевезення пасажирів та врахувати дані порушення при проведенні чергових конкурсів з визначення перевізників на маршрутах Ковельського району», – йдеться у листі голови Ковельської РДА Віктора Козака до облдержадміністрації.

 




 

До речі, у листопаді-грудні 2017 року Дубівський сільський голова Роман Троцюк кілька разів повідомляв департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА з проханням домогтися якісного, безпечного і ефективного перевезення пасажирів з Ковеля до приміського села Вербка.

Пропозиції сільської ради були враховані та з 19 грудня 2017 року дозвільні документи на перевезення пасажирів по маршруту № 208 «Вербка – Ковель» було надано ТзОВ «Бізнес-Рейс», яке не могло повноцінно працювати. Зі слів перевізника, його водіїв та пасажирів, водії міського маршруту № 1 «Льонозавод – вул. Незалежності» створювали аварійні ситуації, «підрізали рух транспортних засобів», вдавалися до відвертих погроз тощо.

Відомо, що власником маршруту № 1 є все теж ТзОВ «Галактика-Авто».

«Складається враження, що власник маршруту № 1 «Льонозавод – вул. Незалежності» користується особливою прихильністю окремих службових осіб та прагне встановити монополію по здійсненню пасажирських перевезень», – писав сільський голова Роман Троцюк у листі до ОДА.

Коментарі
11 Червня 2018, 14:31
ця шарашкіна кантора- це другий ВЕРЕС. Головне тендер виграти, а потім побачиммо, буде вигідно-будемо возити. Не буде вигідно - відмовимся. Розвели в ковелі безпрєдєл ті можновладці ковельські.
11 Червня 2018, 16:57
що ви пристали до корсака, він як євнух в гаремі. всі питання до галі коляди. спитайте кого небудть з їхніх працівників. Серьожка нічого не рішає-все біжить питати "мамку". він сам і добрий день не говорить, якщо "мама" не дасть добро.
11 Червня 2018, 18:13
Як би КОЗАК ПЕРЕЖИВАВ ЗА ВИКОНАННЯ СВОЇХ ОБОВЯЗКІВ ТО кОРСАКА НЕ ДОПУСТИВБИ ДО УЧАСТІ В ПЕРЕВЕЗЕННЯХ ХОРОШІ ПЕРЕВІЗНИКИ НЕ МОЖУТЬ ВИГРАТИ ТЕНДЕР А ГАЛЯ ПЕРЕД ЗАКІНЧЕННЯМ ЛІЦЕНЗІЇ ДО КОЗАКА ХОДИТЬ ЯК НА РОБОТУ І ВСЕ БАШЛЯЄ
11 Червня 2018, 21:58
А ПРО МАРШРУТ КОВЕЛЬ-ВЕРБКА, ЗАБУЛИ ,ТЕЖ ГАЛАКТИКА ВЛІЗЛА, іскільки людей ходять пішки,на 1 ,Бахівський ,і на 40 ,Тендер вість ніхто небере
12 Червня 2018, 01:25
Вітя, а де копія документу на Черкаси? Шо знов примазався?
12 Червня 2018, 11:13
Віддайте нам усі маршрути
15 Червня 2018, 09:04
Подивіться умови конкурсу??!?<br/>Ніхто вже не хоче брати ті маршрути<br/>Велика кількість маршрутів в &quot;отказніках&quot; тому що водіі не хочуть йти на роботу, доходів немає......<br/>А тримати рейс аби рахувалось що ти мега перевізник нікому не треба <br/><br/>А ви сама шановні жителі сел робити так шоб ніхто не їздив <br/>Стоїте на зупинках і зупиняєте &quot;попуток&quot; <br/>Не зловив попутку сів в автобус <br/>Зловив то добре<br/><br/>Правильно нам так і треба <br/><br/>Шоб ми ходили Пішком як колись
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39