На набережній прибрали контейнери і скидають сміття на купу

11 Червня 2018, 11:29
2236

Сміттєва епопея у Ковелі продовжується. 

Ковельчанка Тетяна Корчмарчук на сторінці «Ковель Life» опублікувала фото як на набережній через відсутність контейнера сміття скидають на купу.

«Оце наша набережна. Смiття не вивозять. Бардак, срач. Цiлу зиму стояв контейнер, а лiтом нема. Жах...», – написала вона у дописі.

Нагадаємо, у березні через сміття скликали надзвичайну комісію. Також у місті для боротьби зі сміттям планують збудувати сміттєпереробний комплекс і для Ковельського району хочуть закупити вітчизняні сміттєвози.

 

Коментарі
11 Червня 2018, 15:36
ти с....а бачила що сміття не вивозять? відкрий свої свинячі очі і подивись краще. Кожен день вивозять сміття. А контейнер забрав Верес, якому Товстига тендер пропив. А коли лівака стало гнати неможливо, Верес взяв і в односторонньому поряду, порушуючи угоду розірвав договір. От і забрав свого контейнера. А сміття, на відміну від смердячого вересу забирає Добробут.
11 Червня 2018, 16:44
А хоч би раз написали - люди, не будьте свиньми! Не викидайте сміття до річки чи де інде. Є сміттєвози. Не всі ж виносять на кучу! Сама автор посту мабуть в той контейнер носила. Але він був не для побутових відходів. А для відпочиваючих на пляжі.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром