Ковельські спортсмени отримали нову форму

11 Червня 2018, 17:06
1980

Сьогодні, 11 червня, секретар міської ради Віра Федосюк та заступник міського голови Ігор Прокопів передали ковельським спортсменам і тренерам спортивну форму, яку було придбано за кошти місцевого бюджету.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Така практика у Ковелі уже стає традицією. Торік комплекти спеціалізованого одягу купили легкоатлетам, веслувальникам, волейболістам, а також футбольним командам дівчат та ФЦ «Спорт для всіх». Тренерам усіх спортивних закладів міста було надано новенькі костюми.

Сьогодні їх отримав обслуговуючий персонал спортивної школи імені Євгена Кондратовича. Викладачі цього закладу та ДЮСШ управління освіти – футболки.Для збірної команди легкоатлетів передали 10 комплектів форми, 20 – для спортсменів, які займаються вільною боротьбою.

Без подарунків не залишились і веслувальники. 19 чоловік – тренери і спортсмени на змаганнях представлятимуть Ковель у новому спорядженні.

Віра Федосюк та Ігор Прокопів щиро подякували усім, хто примножує спортивну славу Ковеля, або ж своєю працею підтримує наші заклади у хорошому стані. 

Представники міської влади запевнили, що розвиток галузі і надалі буде пріоритетом. Багато зроблено та і є ще плани та задуми для покращення матеріальної бази. Крім того, в Ковелі є чимало заохочень для людей спорту – це премії, стипендії міського голови, винагороди за перемоги на престижних змаганнях.

 








Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром