Секретар Ковельської міськради «нагримала» на комунальників за несправний світлофор

12 Червня 2018, 10:18
2692

На апаратній нараді у Ковельському міськвиконкомі секретар міської ради Віра Федосюк поцікавилася, хто зараз дивиться за світлофорними об’єктами. Заступник начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Сергій Дудка відповів, що цим займається КП «Добробут».

«Фактично договори укладені на минулому тижні по освітленню, сюди входить і обслуговування по світлофорних об’єктах. Договір укладено безпосередньо із переможцем торгів – це РЖКП № 1. Але на субпідряді по освітленню, я знаю, є договір субпідряду, який виконує балансоутримувач – «Добробут», – уточнив Сергій Миколайович.

Віра Федосюк розповіла, що вже не перший тиждень їздить вулицею Сагайдачного і там на одному із світлофорів взагалі не працює жовте світло. Мовляв, комунальникам потрібно відремонтувати світлофор і зробити обстеження по цілому Ковелю, де ще є непрацюючі світлофори.

Сергій Дудка почав говорити, що «це – проблематика», але Віра Федосюк, яка за відсутності мера Олега Кіндера головувала на апаратній нараді, звернула його увагу на те, що зараз дерева порозросталися і листя закривають дорожні знаки та світлофори. Вона ще раз сказала, щоб комунальники зробили обстеження по місту і там, де треба – підрізали дерева, щоб все було гаразд.

До речі, видання Район.Ковель нещодавно повідомляло, що неподалік перехрестя вулиць Володимирської та Варшавської дорожній вказівник заріс деревами і кущами, і що до нього нема нікому діла – ні міській владі, ані комунальній службі.

Сергій Дудка зазначив, що періодично проводяться із патрульною поліцією та балансоутримувачем об’їзди, які й вони визначають всі недоліки.

«Ну періодично чи не періодично, але я їду по місту і бачу, чи ви там робите обстеження, чи ні. Але я, як користувач цих послуг, бачу: там – не видно знаку, там – не видно світлофора. То я ще раз кажу. Я вам даю доручення: зробіть обстеження по місту і виправте все, щоб було видно», – доручила Віра Федосюк.

Згідно фінансових документів, управління КБ та ЖКГ перерахувало 8 червня комунальному підприємству «Добробут» за утримання вуличного освітлення 104 тис. 901 грн. А у травні за цей вид робіт «Добробут» отримав з міського бюджету 20 тис. 98 грн., а ТОВ «К.П.Верес» – 12,241 тис грн.

Коментарі
12 Червня 2018, 14:29
Хай Віра Федосюк свою машину поладить. Масло тече вже пів міста залила. Гримати на когось вміє, а от коли сама шкоду робить то небачить.
12 Червня 2018, 14:36
пішочком більше потрібно ходити. Будете бачити що коїться в місті. Я б можновладцям взагалі заборонив машинами користуватись. Тільки у відрядження та у відпустці нехай їздять машинами. А так або пішочком, або роверечком
12 Червня 2018, 14:49
От пісок на дорогах вони вперто не помічають. Біля бровки в деяких місцях вже 1,5 метра займають піщані дюни.
12 Червня 2018, 15:39
вони його до того часу не будуть помічати, поки їх мордою по асфальну не просунуть. Як носом по тих дюнах борозду зробить, тог зразу побачить
13 Червня 2018, 00:04
не можна зрозуміти висловлювання людей ,коли мова іде про безпеку руху,аби нападати.Дотримуйтесь самі Правил безпеки і не перешкоджайте іншим.При чому тут масло,у себе наведіть лад.
13 Червня 2018, 00:25
У нас світлофори періодично не працють. Тут раз Вєра катнулась містом і всім втик дала. У коли біля 8 школи по декілька днів не працює той світлофор то всім пофіг діти перебігають. Вєра створила робичий вид. Квартиру замутила а от до сусідів поваги не має (це про масло)
13 Червня 2018, 12:15
А ще масло капає з джипа № .. 67-67.. Вера купе нову машину.
17 Червня 2018, 01:29
По великим містам в основному горять джипи від несправної електрики
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39