Велицьк: товариство хоче орендувати невитребувані паї

12 Червня 2018, 15:00
1542

Робоча група з розгляду земельних питань, що постійно діє при райдержадміністрації 12 червня провела чергове засідання під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Аркадія Степанюка.

До участі в роботі  цього дорадчого органу райдержадміністрації долучились голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський, члени робочої групи – фахівців галузі агропромислового та регіонального розвитку,  податкової, юридичної, геокадастрової, фінансової структур, представники органів місцевого самоврядування та заявники, – повідомляють у Ковельській РДА.

На порядку денному – розгляд звернення СТзОВ «Зоря» щодо надання в оренду земельних ділянок із земель невитребуваних паїв, які знаходяться в межах населених пунктів Велицької сільської ради об’єднаної територіальної громади (територія колишньої Підрізької сільської ради) та звернення громадян Антонюка Андрія та Антонюк Ольги про затвердження проектів землеустрою щодо  відведення земельної ділянки для ведення особисто селянського господарства під ведення фермерського господарства на території Люблинецької селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Опрацювавши вищевказані клопотання та заслухавши заявників, представників територіальних громад робоча група ухвалила відповідні рішення, на підставі котрих підготують розпорядження голови райдержадміністрації.

Коментарі
12 Червня 2018, 22:20
Що таке &quot;невитребувані паї&quot;? Ті, що колишні колгоспники не змогли витребувати в сільської ради?<br/>Це що, новий вид обману колишніх колгоспників - спочатку оренда, потім приватизація???
13 Червня 2018, 09:50
В ЗЕМЛЮ І ПРИКОПАЮТЬ
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром