У Ковельському районі провели інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення

13 Червня 2018, 13:56
1432

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко зробив зауваження директору департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Юрію Горбенку.

Про це стало відомо у середу, 13 червня, під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка, – пише Волинська правда.

Під час доповіді Юрій Горбенко зазначив, що у районах несерйозно поставилися до розпорядження голови ОДА про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення.

«Тільки у 8 районах цю роботу провели в цілому», – сказав Горбенко. За його словами, дані про інвентаризацію подали із Володимир-Волинського, Локачинського, Іваничівського, Камінь-Каширського, Ківерцівського, Ковельського, Локачинського, Любешівського, Ратнівського і Турійського районів.

«В мене виникає багато питань до вас як до директора потужного департаменту. Через вашу поблажливість і через те, що ви ніяковієте перед неробами. Потрібно не просити, а вимагати», – звернувся до Горбенка голова Волинської ОДА.

Коментарі
13 Червня 2018, 17:03
Голова ОДА хіба не знає що Горбенко не може нівкого нічого вимагати така структура тільки кланяється всім,щоб дістати якусь інформацію,бо немає ніяких повноважень окрім як дзвонити по телефону.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром