Нагородили юних ковельчан – переможців обласного конкурсу

13 Червня 2018, 15:00
2003

На початку літа в Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді міста Луцька відбулася урочиста церемонія нагородження переможців і призерів обласного конкурсу дитячої творчості «Все про безпеку – вустами дітей».

Захід відбувся у рамках реалізації проекту «Безпечне дитинство», що співфінансується Європейським Союзом за Програмою «Білорусь-Україна», – повідомляють у прес-службі волинських рятувальників.

Окремі діти не змогли потрапити на урочистості, тому працівники ДСНС нагородили дітей за місцем їх навчання. Зокрема, дипломи та подарунки рятувальники вручили Єлинець Катерині, вихованці гуртка «Золота Соломинка» Ковельського палацу учнівської молоді ім. Івана Франка, Голярчуку Владиславу – вихованцю гуртка «Автомоделювання» Ковельської міської станції юних техніків, а також колективу вихованців драматичного гуртка «Дивослово» Ковельського палацу учнівської молоді ім. Івана Франка.

Фахівці цивільного захисту подякували дітям за творчий підхід до справи популяризації здорового способу життя та навчання дітей правил безпеки і закликали брати участь у майбутніх конкурсах.








 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024