У Ковелі грав військовий оркестр силових структур

15 Червня 2018, 16:45
5136

Учора, 14 червня,  для ковельчан та гостей міста біля Палацу учнівської молоді з концертною програмою виступив військовий оркестр силових структур. 

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

У його складі – представники в/ч 9971 Державної прикордонної служби України (м.Луцьк), в/ч 1141 Національної гвардії України та 14-ї окремої механізованої бригади з Володимира-Волинського.

Вони уже не вперше проводить подібні акції з метою популяризації служби у Збройних силах України. 

Разом із музикантами виступили солістка Рожищенського РД «Просвіта» Надія Козій та заслужений артист України Адам Горбатюк.

Програма була насиченою та різноманітною. Військовий оркестр професійно виконував твори класичних та сучасних композиторів. 

Незважаючи на дощову погоду, на цю непересічну подію зібралось чимало ковельчан.

Під час заходу представники Ковельського об'єднаного міського військового комісаріату розмістили тут намет із рекламно-інформаційними матеріалами про військову службу за контрактом у Збройних силах України та разом з музикантами проводили роз’яснювальну та агітаційну роботу. 

 











 

Коментарі
15 Червня 2018, 19:49
Спасибі! МОЛОДЦІ!
15 Червня 2018, 23:41
Середюк агітує на контрактну службу ... Сміх і гріх ... Сам як щуреня ( останній трус )забився у військомат,і служить по принципу - за вашою спиною стою я груддю і стіною . " Патріот " , давай спочатку сам на власній шкурі все пройди, а потім втирай іншим !!!!!!!!!!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром