Ковельчанка може стати обличчям будівельної компанії «Інвестор»

20 Червня 2018, 17:39
5340

У будівельній компанії «Інвестор» після тривалого обговорення члени журі у складі Андрія РазумовськогоМарини Занюкта Ірини Пасічник визначили дівчат та дітей, які стали фіналістами відбору.

Відтак, на сторінці БК у Facebook опублікували фото тих, хто невдовзі має шанс стати обличчям «Інвестора», – пише «Перший».

Нагадаємо, компанія проводить конкурс, за результатами якого обере обличчя для участі у його рекламних кампаніях.

За результати першого етапу, серед претендентів, що можуть стати обличчям «Інвестора» є 20-річна ковельчанка Ірина Домнюк, яка навчається у Луцьку в ЛНТУ на спеціальності «Транспортні технології». 

Як розповіла Ірина у коментарі Район.Ковель, про цей кастинг вона дізналсь спершу всіх учасниць конкурсу «Король і Королева ЛНТУ», а  мотивувала взяти її у відборі голова студради ЛНТУ. «Але і самій цікаво спробувати свої сили в цій сфері», – каже вона.

Варто відзначити, що дівчина вже брала участь у чотирьох конкурсах краси, два з яких перемогла: у Ковельському коледжі, «Перша Леді Волині», «Міс та Містер факультету» та «Король і Королева ЛНТУ».

«Для мене було неочікувано, що я пройшла в другий тур. Очікую багато хороших емоцій. Думаю шанс на перемогу є в кожної з учасниць», – ділиться враженнями і очікуваннями від конкурсу Ірина Домнюк.

 

2
 Ірина Домнюк
 Ірина Домнюк

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром