У таборі «Оберіг» відбулось офіційне відкриття першої зміни

21 Червня 2018, 10:00
8992

У вівторок,19 червня, відбулось офіційне відкриття 16-го оздоровчого сезону І-ої табірної зміни у таборі «Оберіг», що розташований на березі мальовничого озера Ухо.

Про це повідомляють у Ковельській РДА.

Зазвичай, оздоровлюються і відпочивають тут діти з усіх населених пунктів району. Цьогоріч, 60 дітей із об’єднаних територіальних громад заїхали та поселились у таборі. Суттєвою відомістю функціонування цього закладу оздоровлення і відпочинку  цього річ стане насичена програма перебування дітей, котра урізноманітнить на тематично насититься дитяче  дозвілля. А для того, аби дітям направду було цікаво, сюди ж прибули працювати помічниками вихователів студенти Володимир – Волинського та Луцького педагогічних коледжів, котрі і самі ще зовсім недавно були дітьми, а тому кому як не їм знаходити спільну мову з малечою. 

Під ча відкриття, діти презентували гостям свята власно написані та вивчені за один лишень вечір гасла та пісні трьох оздоровчих загонів. Своєрідною посвятою в «табірчани» стало урочисте пов’язання хустинок, до церемонії проведення котрої були запрошені усі гості свята.

На завершення офіційної частини вихованців табору чекала цікава концертна програма, котру підготували вихованка Люблинецької школи мистецтв Анастасія Карпук-Сугак, соліст будинку культури села Білин Сашко Шевчук, вихованка Ковельської школи мистецтв Анастасія Смаль, солістка будинку культури селища Люблинець Даринка Середа та солістки районного будинку культури Ірина Михалевич і Ольга Балюк.

 

















 

Коментарі
21 Червня 2018, 15:34
Табір відкрили, а в озері - кишкової палички аж кишить (були дані про всі Волинські озера, в Уховецьку купатись не можна!).
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром