Ковельська дитяча художня школа запрошує на творчий вернісаж

21 Червня 2018, 17:54
5682

Уже традиційно у Ковельській дитячій художній школі імені Андроника Лазарчука навчальний рік завершується  звітною виставкою. Її відкриття та вручення свідоцтв про закінчення позашкільної освіти відбулось 19 червня у виставковому залі Ковельського історичного музею.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Дивовижні колоритні роботи захоплюють погляди відвідувачів. Вражає оформлення виставкової зали:яскрава веселка, що стала окрасою експозиції, увібрала в себе найкращі кольори літа, дитинства, відпочинку та творчості.

Колектив звітує щороку, але щораз діти не перестають дивувати: з’являються нові техніки, нові ідеї, нова філософія твору. 

Директор закладу Олена Цьомик підбила підсумки навчального року. Особливу увагу вона звернула на конкурси, в яких вихованці школи брали участь: «Зимовий калейдоскоп», «Великодня веселка». Під час таких заходів з’являються нові задуми та порівнюється майстерність учнів. Впродовж  навчального року 59 вихованців  брали участь в обласних конкурсах. 25 учнів було нагороджено, 13 з них стали переможцями.

Цього року художня школа була гідно представлена на міжнародному фестивалі обдарованої молоді «КерамДиво-2018», де в номінації «Образотворче мистецтво» у старшій віковій категорії гран-прі здобула Софія Попіка, ІІ місце посіла Анна Чирук, у молодшій віковій категорії Вікторія Сухонос отримала гран-прі, а Софія Мороз стала третьою.

 

 

Виставку творчих робіт доповнюють світлини, що розповідають про конкурс та дозвілля під час фестивалю «КерамДиво-2018».

Привітати учнів та викладачів з відкриттям виставки та врученням свідоцтв прийшли заступник міського голови Ігор Прокопів та начальник відділу культури Вікторія Савлук, які побажали юним художникам нових творчих здобутків. 

Ковельчан та гостей міста запрошуютьь відвідати звітну виставку Ковельської ДХШ імені Андроника Лазарчука. 

 






Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром