Магазин прикладного вимірювального інструменту для будівництва, геодезії та виробництва

21 Червня 2018, 18:58
3200

Якісна робота починається з ретельного вимірювання. А для цього потрібен зручний вимірювальний інструмент — з достатньою точністю, чіткою розміткою, простим і зрозумілим налаштуванням. У відповідному каталозі інтернет-магазину «Трейд-Плюс» ви знайдете якісні прилади перевірених виробників зі всього світу.


 

    • асортименті присутній вимірювальний інструмент будь-якого призначення

«Трейд-Плюс» є прямим імпортером більшості представлених торгових марок. Тож на вас чекають розумні ціни на оригінальні прилади. Магазин надає офіційну гарантію виробника. У продажу представлені:

  • Вимірювачі геометричних величин — відстаней, кутів, нахилів, а також відповідний розмічальний інструмент. Тут можна купити як звичайні рулетки, ручні рівні, косинці, штангенциркулі, так і електронні аналоги — цифрові кутоміри, далекоміри, лазерні рівні.
  • Вимірювальний інструмент для роботи з електрикою та проводкою. Окрім мультиметрів і тестерів фази пропонуються струмовимірювальні кліщі, детектори наявності або обриву дротів і багато іншого.
  • Повний перелік інструментарію для вимірювань на ландшафті. Шукаєте курвіметри, теодоліти, нівеліри та нівелювальні рейки, а також трегери, екери, кріплення та інші обладунки — також завітайте на сайт магазину “Трейд-Плюс”.
  • Дистанційні вимірювачі температури (пірометри), що працюють в низькотемпературному діапазоні до 400°С. Прилади допомагають віднайти пошкоджену теплоізоляцію, проблеми в функціонуванні електричних силових вузлів, містки холоду.
  • Вологоміри для деревини та інших пиломатеріалів, цементу, штукатурки. Дотримання технологічних показників — першочергова необхідність для якісного результату.

В інтернет-магазині ви зможете обрати вимірювальний інструмент відповідно до своїх задач — професійний чи побутовий, компактний або з максимальною функціональністю. Поради й рекомендації досвідчених продавців заощадять ваш час і кошти.

 

 

 Доставка вимірювального інструменту — у всі міста України

«Трейд-Плюс» надсилає замовлення транспортними компаніями — ви маєте змогу купити потрібний вимірювальний інструмент незалежно від того, де мешкаєте. Компанія надає персоналізовані умови постійним покупцям.

Інтернет-магазин «Трейд-Плюс» обрали тисячі приватних і корпоративних клієнтів. Мабуть, це вигідно.

Коментарі
23 Червня 2018, 22:37
Поки на сайті у них все по-кацапськи не купуватиму у них нічого.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39