П'ятикласникам ковельської гімназії урочисто вручили свідоцтва про базову загальну середню освіту

22 Червня 2018, 16:00
5067

Традиційно в Ковельській міській гімназії імені Олени Пчілки відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 5-А та 5-Б класів. 

Про це повідомляється на сайті гімназії.

Урочистість відкрили старшокласники Купрійчук Соломія та Косенков Дмитро, вітаючи всіх присутніх з особливою подією в житті кожного гімназиста. З вітальним словом до учнів і гостей звернулася директор гімназії Олена Вальчук, яка висловила подяку батькам за підтримку, вагомий внесок у розвиток гімназії та за виховання й турботу про своїх дітей.

Олена Іванівна зазначила найвагоміші досягнення, які принесли славу гімназії. Адже серед випускників були ті, хто на святі Останнього дзвоника стояв на зірковій доріжці – це Тусь Інна (переможець обласної олімпіади з англійської мови, Стасюк Ілля (переможець обласних олімпіад з фізики та інформатики), Хлопук Дарина (переможець обласної олімпіади з англійської мови). Засвітились такі зірочки, як Шевчук Анна (переможець олімпіади з англійської мови), Сиротюк Каріна (переможець Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика та мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка), Сєрков Олександр (переможець Міжнародного конкурсу на підтримку майбутніх лідерів FLEX). Особливу подяку директор гімназії висловила батькам за виховання творчої обдарованої молоді. Грамотами були нагороджені сім’ї Стасюків, Тусів, Хлопуків, Шевчуків, Сиротюків, Сєркових.

Для зачитання наказу «Про здобуття базової загальної середньої освіти» Олена Іванівна запросила заступника з НВР Комашко Л. М. Були вручені свідоцтва з відзнакою Ковальчук Дарії, Стасюку Іллі, Тусь Інні, Шевчук Анні, Сиротюк Каріні, а також всім випускникам-гімназистам.

 Чимала когорта випускників була нагороджена грамотами, дипломами та сертифікатами за активну участь у «Кенгуру», «Лелека», «Левеня», «Геліантус», «Соняшник». Куратор програми «еTwinning» Гарбуз Вікторія вручила нагородні сертифікати за успішну реалізацію європейських проектів англійською мовою.

Олена Іванівна з глибокою вдячністю відзначила батьків, які стали опорою у розбудові освітнього простору гімназії та вручила іменні Подяки Тусю Івану Гавриловичу, Сеник Наталії Андріївні, Пархомчук Тетяні Олександрівні, Ц’юпяшук Руслані Миколаївні, Корензі Діні Вікторівні та Ковальчук Наталії Леонідівні.

Приємним сюрпризом для присутніх стали музичні творчі виступи гімназистів: пісня «Вчительська доля» у виконанні вокального гурту «Глорія», соната для фортепіано Й. Гайдна у виконанні Пархомчук Марії. «Вальс квітів» П. І. Чайковського виконали Сиротюк Каріна та Цюп’яшук Максим, а пісню-присвяту батькам зворушливо подарувала Ковальчук Дарина.

 


Коментарі
22 Червня 2018, 22:20
А що вони отримають у 9 класі? Диплом магістра.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39