Дроздні: у місцевій школі готуються до «Нової української школи»

24 Червня 2018, 11:36
5370

У середу, 20 червня, відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови райдержадміністрації Романом Кульцманом на території Дрозднівської сільської ради.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації.

Зокрема, під час прийому директор місцевої школи Сергій Лисюк адресував районному керівництву звернення, що стосуєтся виділення коштів для забезпечення навчального процесу у школі, зокрема для впровадження концепції «Нової української школи», а також з метою здійснення окремих ремонтних робіт.

Роман Ярославович зазначив, що районне керівництво володіє інформацією щодо всіх наявних у закладах освіти району проблем, у тому числі – і тих, що стосуються школи у Дрозднях. Відтак, ряд необхідних робіт буде профінансовано – запевнив заступник керівника виконавчої влади району.

По завершенні відведеного на прийом часу, Роман Кульцман вирішив навідатися у місцеву школу: нині там триває косметичний ремонт у рамках підготовки до нового навчального року. Сергій Лисюк продемонстрував класну кімнату, відведену для майбутніх першокласників, котрі вже цьогоріч навчатимуться за програмою «Нової української школи», розповів про подальшу роботу за цим напрямком після отримання фінансування.

Потому Роман Ярославович оглянув шкільне подвір’я та котельню,аби впевнитися, що до чергового опалювального сезону тут готуються заздалегідь.

 






Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром