Ковельчан інформують про зміни у призначенні житлових субсидій

24 Червня 2018, 15:22
4162

У Ковельському міськрайонному центрі зайнятості для участі в інформаційних семінарах запрошуються представники з управління соціального захисту населення, які розповідають про зміни щодо призначення житлових субсидій.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

На такий захід 20 червня із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці регіону зібралися 20 осіб, які вперше звернулися до установи.

Під час семінару спеціаліст відділу призначення субсидій на широкий загал розвіяла чимало міфів, які стосуються нової програми житлових субсидій. Зокрема, кому потрібно подати нову заяву і декларацію для її призначення, хто втрачає право на її отримання, за який період враховуватиметься дохід сім’ї, нові соціальні норми споживання. 

Юрисконсульт центру зайнятості ознайомив учасників із станом ринку праці, проінформував присутніх про їх права та обов'язки, послуги, які надаються службою зайнятості, розповів про попит та пропозиції робочої сили з урахуванням професійно-кваліфікаційного рівня громадян, які перебувають на обліку. 

Отже, важливим чинником обізнаності громадян з новинками у законодавстві є співпраця з соціальними партнерами.  

Широка роз’яснювальна робота фахівцями управління соціального захисту населення проводилась і під час виїзних прийомів «мобільного офісу». Впродовж травня – червня здійснено 4 робочі візити в організації міста, де наголошувалось, що у сім’ях, в яких дружина або чоловік зареєстровані за іншими адресами, субсидія призначається лише після подачі нової заяви та декларації.

 



Коментарі
24 Червня 2018, 19:26
Скільки людей центр зайнятості влаштував працювати в КП Верес і скільки чоловік там працює нелегально?
25 Червня 2018, 00:17
що говорити , якщо у голови районної адміністраціі на фірмі люди отримують чорну зарплату!?! ЦИМ ВСЕ СКАЗАНО
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром