У місті відбудетсья вистава, під час якої оживе історія Ковеля

25 Червня 2018, 10:04
5346

Ковельський аматорський театр-студія «10 ряд 10 місце» запрошує 1 липня на історичну виставу та перформанс у середньовічному стилі, який буде присвячено до Дня міста та на честь 500-річчя здобуття Ковелем грамоти Магдебурзького права. 

Про це повідомляється на сторінці Альони Малюги-Мельникової у Фейсбук, яка обіцяє оживити історію.

«Машина часу перенесе вас крізь століття і ви побачите, як перші поселенці населяли живописну місцину біля річки Турії, як вправні ремісники будували повіт, як одного дня сюди привела стежка долі коваля і як його руки прославили цю землю... Ви станете свідками того, як крізь Ковельський шлях проїжджала сама королева Бонна, дізнаєтесь, у яку халепу вона при цьому потрапила, чим їй стали у пригоді ковельчани та як королева їм віддячила... Перед вами майорітиме пишне середньовічне вбрання королівського двору, бряжчатимуть лицарські обладунки та зброя, звучатимуть середньовічні мелодії у виконанні менестрелів, і відбуватиметься ще багато всього цікавого, захопливого та загадкового...», – написала вона у дописі.

Урочисте відкриття свята – об 11:00 у залі Народного дому «Просвіта».

Велика вистава – о 18:30 на центральній площі міста – площі Героїв Майдану, сцена біля міської ради.

Після 19:30 – на території парку імені Лесі Українки – фотозона у середньовічному стилі, де ви матимете змогу сфотографуватись з королем Сигізмундом та королевою Бонною і іншими історичними персонажами, відчути себе частиною королівського двору поруч зі шляхетними лицарями та прекрасними дамами, менестрелями, художниками, ремісниками, ви отримаєте можливість послухати видатного етномультиінструменталіста Андрія Ляшука та спробувати себе у ролі лірника або кобзаря, а також – зможете взяти участь у тематичних майстер-класах та вуличному перформансі.

 

Коментарі
25 Червня 2018, 16:31
писля прем"ерной вистави театру пикинес-прокопив никому з артистив навить не подякував,так и пишов недовольний,шо нема до чого до-батися,режисьор засраний
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром