У Ковелі поліцейські відвідали вихованців реабілітаційного центру

25 Червня 2018, 15:55
2453

Співробітники Ковельського відділу поліції спільно із представником служби у справах дітей провели профілактичний захід для дітей, які перебувають у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Волинській області.

Правоохоронці нагадали вихованцям центру про правила поведінки, яких необхідно дотримуватися у реабілітаційному  цетрі та  поза його межами.

Інспектори поліції розповіли дітям про відповідальність неповнолітніх у випадку вчинення адміністративних чи кримінальних правопорушень, а також наголосили про важливість здорового способу життя.

 


 

Коментарі
25 Червня 2018, 22:20
Хай би поліція поцікавилась, як у ЦСПРД допустили до директорства Олену Гануліч, яка затримувалась під час керування, в нетверезому стані, автомобілем Сітроен? Чому не усунено конфлікту інтересів з її матір'ю - Сидонець, яка звільнена з попереднього директорства, за корупційні правопорушення. .
27 Червня 2018, 11:04
Разом з дружиною ексмера -Вельми, у змові з Гануліч О. та відомими шахрайками -Сарапіною В.І., Демчук Н, любителем малолітніх Косцьовятом, всупереч ст..31ЦПК викрадено 11 літню дитину і поміщено в ЦСПРД, щоб забрати майно, шляхом удочеріння...
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024