У Ковелі 1455 дітей відпочили у пришкільних таборах

26 Червня 2018, 11:00
1590

З 4 по 21 червня у Ковелі працювали пришкільні табори з денним перебуванням. Тут оздоровились і відпочили 1455 дітей.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Для створення умови для відновлення сил, продовження виховного процесу та розвитку творчих здібностей учнів в канікулярний час із міського бюджету було виділено кошти у сумі 419 580 гривень.

Як повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, передбачалось охопити увагою і турботою 1620 дітей пільгових категорій у 18 таборах. У зв’язку з напруженою епідемічною ситуацією через захворюваність на кір довелося внести корективи. Вони розпочали свою роботу на тиждень пізніше. При школі №2 табір не працював. Дотримуючись рекомендацій епідеміологів та вживаючи необхідних обмежувальних заходів щодо непоширення інфекційних захворювань, до списків включено дітей, які отримали щеплення проти кору відповідно до календаря, а також не перебували у контакті з хворими. Через це загальна кількість охоплених оздоровленням у пришкільних таборах становила на 165 школярів менше, ніж було заплановано.

Кілька років поспіль діти з смт Нікольське Донецької області проводять Великодні свята у ковельських родинах, а учні з нашого міста оздоровлюються на узбережжіАзовського моря. Цьогоріч знову надійшло запрошення від донеччан, які чекають на приїзд двох груп по 20 чоловік кожна. У липні ковельчани знову вирушать на схід країни.

Для дітей обіцяють насичену і цікаву програму дозвілля. Організатори відпочинку вірять, що такі візити зміцнюють дружні стосунки між регіонами та його мешканцями.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024