У Ковелі відбувся фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе»

05 Липня 2018, 11:00
1442

У День міста в Ковелі відбувся фізкультурно-оздоровчий фестиваль «Перемагай себе» серед осіб з інвалідністю і виставка-продаж робіт «Hand Made».

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

Ініціатором й організатором виступила відома в місті й на Україні громадська організація «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» спільно з відділом молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Фестиваль відвідали понад 70 учасників, серед них 25 осіб на візочках, з Броварів, Червонограда, Рівненщини, Горохова, Маневич, Старовижівського, Ратнівського, Любомльського, Ковельського районів і міста Ковеля.

До програми заходу було включено 3 види спортивних ігор: боча, дартс, кеглі. Відповідно до фізичних можливостей учасники були поділені на 3 класи. Змагання з боча проходили на 3-х спеціальних кортах, в дартсі і кеглях віддалі для кидків були різні, в залежності від класу.

Також учасники представили виставку ручних робіт, яка привернула увагу відвідувачів. Свої доробки показали: Яренчук Ольга (Ковель), Набруско Євгеній (Ковель), Баюк Тетяна (Ковель), Білінець Тетяна (Білин), Довгун Галина (Горохів). 

Усі учасники були нагородженні дипломами, подарунками, а також обмінялися враженнями під час смачного обіду.

 







Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024