У Ковелі визначились переможці серед команд з пляжного волейболу

05 Липня 2018, 16:00
2979

З нагоди Дня міста у Ковелі на набережній відбулись змагання з пляжного волейболу серед чоловічих команд. Глядачі мали змогу побачити чудові, видовищні ігри за участю спортсменів двох вікових груп: до 40 та 40 років і старші.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

За перемогу боролися 9 команд: «Автомобіліст», «Гравітація», «Надія», ВК «Ковель - мрія», «Видра», «Сирена», «Локомотив», «Jeam KW» «Люблинець», «Соняшник», «Забужани», «Ветеран» та «Старичок».

Змагання проводились за олімпійською системою. Волейболісти продемонстрували високу спортивну майстерність та самовіддачу.

У віковій групі до 40 років перше місце зайняла «Надія» (Дмитро Максимчук, Сергій Капелусь), друге – «Сирена» (Вадим Грек, Андрій Домарецький), а третє – ВК «Ковель - мрія» (Валерій Дручик, Микола Дем’янчук). 

У іншій категорії першу сходинку здобули «Забужани» (Олександр Шматюк, Анатолій Шворак), другу посіла команда «Соняшник» (Валерій Гарбар, Андрій Григола), а третя дісталась учасникам «Старичка» (Микола Левчук, Петро Чорний). 

На урочистому закритті переможці та призери змагань були нагороджені грамотами. Чемпіони отримали ще й кубок від відділу молоді, фізичної культури та спорту. 

 



 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024