У ковельському соцзабезі комп’ютерна програма від уряду виявилася «напівсліпою»

09 Липня 2018, 12:16
5532

Управлінням соціального захисту населення виконкому Ковельської міської ради на сьогоднішній день проведено автоматичне перепризначення субсидій, яке зараз перевіряють самі ж працівники.

Про це розповіла сьогодні, 9 липня, під час апаратної наради у мерії начальниця даного управління Софія Сагаль. На запитання міського голови Олега Кіндера: «Як програма працює?», Софія Анатоліївна відповіла, що недосконало.

«Вона (програма, – ред.) не бачить єдиного соціального внеску. І там є дуже багато нюансів по людях, які не мають доходів. Тому всі справи на сьогоднішній день перевіряються «в ручну», – сказала керівниця.

Олег Кіндер зауважив, що це – проблема не міста Ковеля, з чим погодилася Софія Сагаль, мовляв, то є «держави проблема», програма дає збій в цілому по країні. За її словами, управління працює по програмному продукту Міністерства соціальної політики, який вдосконалюють.

Коментарі
09 Липня 2018, 17:26
Незабудьте Мавпові призачити субсидію
09 Липня 2018, 21:21
Поясніть ,будьте ласкаві, пани можновладці за що тоді отримує міністр соціальної політики Рева заробітну плату у розмірі 54 тис.гривень на місяць, як він керує, якщо його підлеглі розробили таку " сліпу" програму ? Напевне і премію за таку роботу не забуває собі виписати?" Фотографія " така, що скоро у телевізор найбільшого формату влазити не буде.
10 Липня 2018, 15:33
Пакращення - уже сьогодні!
16 Липня 2018, 08:01
Субсидія принижує людей до рівня рабів.В якій країні є такі субсидії і такі різниці в зарплатах можновладців і громадян ? Соціальна політика держави повинна бути спрямована на підтримку і забезпечення найбільш вразливих верств населення країни таких ,як пенсіонери,інваліди,сироти,потерпілі від стихійного лиха,пожеж,війни.Запровадження загального медичного страхування і досвід економічно розвинених країн (навіть маленьких) доказує,що велосипед вже давно винайшли.А в нас субсидію дають навіть банкірам і власникам бізнесу.Парадокс ?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром