Велицьк відсвяткував День села

14 Липня 2018, 16:00
7575

Радісно зустрічали односельців та гостей у селі Велицьк в День села, який припав на 12 липня. Зазвичай жителі населеного пункту відзначають річницю села у день православного свята Верховних апостолів Петра і Павла.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформації політики апарату райдержадміністрації.

Ще в 1488 році з’явилися перші згадки про Велицьк. Під час першоїсвітової війни через Велицьк проходила лінія фронту, село було повністю зруйноване.

Голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак у своєму виступі побажав присутнім оптимізму, благополуччя, міцного здоров’я, добробуту та успіхів у розбудові села. А також висловив подяку всім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут; всім тим, хто не тільки на словах, а й на ділі допомагає конкретними справами. 

Сільський голова Віктор Ковальчук спільно з громадою згадали досягнення і проблеми минулого року, відзначили жителів села, у житті яких відбулися визначні події. Ведучі свята – Віктор Польчук та Тетяна Шиятюк привітали наймолодшу жительку села Софію Кропиву

Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями аматорський колектив Велицького будинку культури, уродженець Велицька, відомий композитор, художник, гітарист, бард Леонід Бедрунь, а також чарівні дітлахи з Велицького навчального закладу.

Для дітей провели розважальну програму. Найменші представники громади могли вдосталь настрибатися на батуті. Аніматори забавляли малечу конкурсами та іграми. Також в програмі свята відбувся турнір з волейболу, міні-футболу, шахів, крос (1,5 км), буксирування автомобіля, естафета з перенесенням шин; майстер клас з ліплення вареників та знімок на пам'ять.

Окрім цього, на святі була виїзна торгівля, лотерея від благодійного фонду «Патріоти Волині» та частування смачною козацькою юшкою. 

 














Коментарі
17 Липня 2018, 02:21
колхоз махровый
30 Жовтня 2018, 09:09
Досягнення голови це постійні п'янки гулянки за рахунок платників податків .
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024