Сесія Дубівської сільради: внесли зміни до бюджету

15 Липня 2018, 11:18
Дубове 2270
Дубове

Питання виділення пропорційно визначеної суми коштів із бюджету Дубівської сільської ради розглядалось 13 липня на засіданні постійної комісії з питань бюджету, а далі – на 34 сесії Дубівської сільської ради, що відбулася після засідання постійної комісії.

Участь у роботі постійної комісії та  сесії ради  взяли голова райдержадміністрації Віктор Козак та перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Голова РДА розповів депутатам про співпрацю у реалізації  проектів, котрі мають на меті виключно покращення  життя місцевих мешканців громади. В свою чергу Кульцман, використовуючи презентаційний матеріал,  доповів про реалізацію на теренах району нового освітнього проекту, котрий передбачає забезпечення дітей  з обмеженими можливостями освітніми послугами.

Окрім внесення змін до рішення Дубівської сільської ради  від 22 грудня 2017 року №28/12 «Про сільський бюджет на 2018 рік» рада розглянула ряд питань щодо надання згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського  господарства, надання згоди  на виготовлення технічної  документації по встановленню меж земельної ділянки в натурі, про затвердження проектів землеустрою, надання згоди на їх виготовлення та інші.

Під час розгляду й обговорення питань порядку денного сесії  рада ухвалила відповідні рішення, котрі ляжуть в основу подальшої  діяльності об’єднаної територіальної громади.

Коментарі
15 Липня 2018, 20:42
Коли вже цей рома-космос і кіса-гайдучик нажеруться? Треба КІСІ вуса перефарбувати на радикально-чорний колір, з зеленуватим відтінком. Гігант мислі х..нов.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024