Ковельчан запрошують до створення фотозон на День Незалежності

20 Липня 2018, 16:00
9847

Торік під час міських заходів з нагоди Дня Незалежності України у парку культури імені Тараса Шевченка проводилась акція з влаштування фотозон у національному стилі.

Ковельчанам сподобась ця ідея, чимало людей скористались можливістю зробити оригінальні фото на згадку про неповторні і особливі моменти, – про це повідомляють у Ковельській міській раді. 

Цьогоріч оргкомітет з підготовки програми відзначення свята вирішив провести подібну акцію у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

«Дорогі ковельчани, запрошуємо Вас долучитись. Ви можете не лише стати учасником свята, але більше розповісти про своє підприємство, установу, громадську, релігійну організації, про свою підприємницьку діяльність.

Головне в цій хорошій справі – активність, бажання творити й експериментувати, ініціативність, патріотичні налаштування Адже кожному з нас таке рідне, святе і дороге синьо-жовте полотнище, вишита сорочка і рушник, природні дари і багатства рідної землі. І завдання для учасників акції – вдало і з любов’ю використати все українське, влаштувати самобутній, гармонійний, цікавий і привабливий куточок, аби до створеної фотозони поспішали міські жителі і гості», – закликають у міськраді. 

Заявки на участь необхідно подавати у відділ культури за номером телефону: 71110.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024