50-річний ювілей відзначило Ковельське ШБУ-63

23 Липня 2018, 16:00
5388

50-річний ювілей відзначило Ковельське ШБУ-63. З цієї нагоди минулої п’ятниці у Народному домі «Просвіта» відбулись урочистості.

Про це повідомляє відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та зв'язків з громадськістю Ковельської міської ради.

Традиційно перше слово було надано його керівнику Ігорю Пецю. Він зупинився на основних етапах становлення і розвитку підприємства, розповів про сьогоднішні здобутки, висловив вдячність ветеранам і нинішнім колегам за хорошу командну роботу, сумлінність, відданість справі і професіоналізм. Кращі працівники отримали нагороди.

Привітала колектив і секретар міської ради Віра Федосюк: «Сьогодні приємно констатувати, що саме ваш колектив докладає зусилля, вміння, робить вагомий внесок у справу поліпшення дорожнього господарства Ковеля.  Варто зазначити, що ви впевнено почуваєтеся на цьому ринку послуг, освоюєте нові технології, дбаєте про якість робіт. Спасибі всім вам і кожному особисто за хорошу роботу, за те, що впевнено рухаєтесь вперед, за співпрацю і розуміння потреб нашого міста та громади».

Віра Іванівна вручила відзнаки міської влади за здобутки у праці, професійне виконання посадових обов’язків голові правління ПрАТ «Ковельське ШБУ-63» Ігорю Пецю, майстрові виробничої дільниці Андрію Ілюху, дорожньому робітнику Юрію Морозюку, машиністу котка Олександру Поліщуку.

Святкового настрою додала концертна програма.

 














Коментарі
24 Липня 2018, 10:29
Синій ніс червоні очі то є Пецові робочі
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром