Ковельські школярі побували на базі полку «Азов»

24 Липня 2018, 10:00
3315

У п'ятницю, 20 липня, до гарнізон полку «АЗОВ» в Урзуфі завітали учні старших класів шкіл міста Ковель. Гостями азовців стали 30 волинських школярів віком від 12 до 15 років.

Про це повідомляється на сайті «Азову».

Супроводжував учнів селищний голова Нікольського – Олег Мендрин. Він розповів, що програма обміну школярів взяла свій початок ще два роки тому, коли населені пункти Нікольське Донецької області та Ковель Волинської області підписали меморандум про співпрацю у різних сферах життя. До полку «АЗОВ» учні завітали у рамках екскурсій Донеччиною: «Ми працюємо за програмою «Схід і Захід разом». Зазвичай діти з Нікольського їздять на Волинь взимку, тож волинських школярів ми вирішили запросити на Донеччину влітку. Тут діти спілкуються, розширюючи свій кругозір. Сьогодні в АЗОВі вони побачили тих, хто щодня боронить наш спокій».

Екскурсію гарнізоном «Урзуф» для гостей провів заступник командира другого батальйону по роботі з особовим складом друг Дипломат. Він показав школярам побут азовців, бойову техніку полку, спортивний зал та майданчики, де бійці тренують свої фізичні вміння. Також «АЗОВ» зробив для школярів невеличкий подарунок – в азовському інтерактивному тирі їм показали як уміло поводитися зі зброєю та дали зробити кілька пострілів.

«Дані заходи є важливими для АЗОВу, адже діти нашої країни – це її майбутнє. Ще важливішим буде те, коли діти розумітимуть, що бійці АЗОВу – це опора країни, її захист, і в першу чергу полк піклується про своїх співгромадян та дітей. Ми показуємо їм, що тут несуть службу звичайні хлопці, які прийшли сюди за покликом серця, – прокоментував даний захід Дипломат. – Патріотичне виховання дійсно важливе. Сьогодні я розказав дітям як для нас важливі спорт, бойова підготовка, пояснив як негативно в АЗОВі ставляться до алкоголя, паління, наркотиків, і я побачив в їх очах розуміння і вогонь. Я сподіваюся, що в майбутньому ці діти виростуть і долучаться до лав нашого підрозділу, і ми вже разом продовжимо розбудовувати нашу країну, а нову країну можна буде побудувати тільки завдяки сильній армії», – сказав він.

 












Коментарі
24 Липня 2018, 13:11
Для чого це дітям?
24 Липня 2018, 15:56
Це нове покоління УКРАЇНИ,за ним майбутнє,і вони мають бути готові до захисту нашої держави,,,а те,що показують,це дуже добре,,,але погано те,що на Волині також є п а ц и ф і с т и-сепаратисти,,,а їх неодмінно потрібно викориняти Г Е Т Ь !!!!!!!!!!!!!
24 Липня 2018, 16:03
Що за символ на башні тягача на фото 4 по тексту? Поясніть, будьте добрі.
24 Липня 2018, 17:21
Нацистская символика — символика, использовавшаяся Национал-социалистической немецкой рабочей партией, а также подражающая ей символика неонацистов.<br/>Среди других использовавшихся нацистами символов были:<br/>«Молнии» СС (Runic «SS», две руны Совило).<br/>У нацистов руна «S» («Совило») называется «Зиг».
24 Липня 2018, 21:25
Нове покоління вбивць? Цим ви пишаєтеся...Чому ніхто дітей не вчить не воювати, а вміти жити мирно, домовлятися...<br/>Антихрести!!!!!
25 Липня 2018, 00:09
https://www.youtube.com/watch?v=rDGmb_-cm44
25 Липня 2018, 12:35
Детей к фашистам на экскурсию водят? сс овские руны показывать.
25 Липня 2018, 20:08
Правильне виховання нових поколінь.
26 Липня 2018, 02:18
https://www.youtube.com/watch?v=IqphVeNOYIU
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром