Мощена: у селі планують створити індустріальний парк 

24 Липня 2018, 17:00
4492

У кабінеті голови райдержадміністрації Віктора Козака відбулася робоча нарада щодо впровадження на теренах району заходів щодо покращення інвестиційної привабливості краю у рамках підготовки до форуму «Волинь-інвест 2018». 

Нарада відбулась 19 липня, – про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації.

Віктор Козак закликав посадовців профільних структурних підрозділів райдержадміністрації докласти максимум зусиль задля вирішення питань організаційного та юридичного характеру щодо створення інвестиційної привабливості окремих територій району та з метою презентації пропозицій на форумі «Волинь – інвест 2018», що відбудеться у вересні цього року в обласному центрі.

Голова РДА як приклад представив ідею щодо створення у межах території села Мощена, що входить до складу Люблинецької ОТГ, індустріального парку. 

Голова райдержадміністрації обговорив із запрошеними посадовцями нюанси та етапи проведення роботи щодо підготовки згаданої земельної ділянки з метою заявки у конкурсі інвестиційних проектів. Віктор Козак закликав перейняти досвід за цим напрямком у колег із інших територій регіону.

Кожен із присутніх поділився інформацією за своїм напрямком та вніс пропозиції і зауваги, а в результаті – напрацювали план подальших дій, тож Віктор Теодосійович дав ряд доручень своїм підлеглим та закликав до конструктивної співпраці представників профільних територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

 




Коментарі
24 Липня 2018, 21:58
Це напевно поклали око на водосховище, адже не дозволяють брати його в оренду простим людям... Цікаво чи лишать клаптик безкоштовного берега для купання?
25 Липня 2018, 01:24
Унікальний народ українці...Знищили всю індустрію в Люблинці (Ковельбудіндустрію, ПМК-21, АТП-0262) а тепер будуть створювати в Люблинецькій селищній раді індустріальний парк! Без коментарів.....
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024