Ковельчанка отримала нагороду від Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана

26 Липня 2018, 16:12
4051

На початку роботи сорокової сесії міської ради відбулося нагородження ковельчан відзнаками різного рівня. Їх вручили міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк

Нагородження відбулось сьогодні, 26 липня, – про це повідомляє відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та зв'язків з громадськістю Ковельської міської ради.

Подяку Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана за вагомий особистий внесок у вирішення питань соціально-трудової і медичної реабілітації осіб з вадами зору, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм отримала Світлана Осійчук – голова Ковельської організації Українського товариства сліпих.

Подяк міського голови за здобутки у професійній діяльності, компетентність, задоволення запитів споживачів, внесок у зміцнення економічного потенціалу міста, активну участь у житті громади та з нагоди Дня працівників торгівлі удостоєні підприємці Лев Баглик, Наталія Гой, Ірина Цехош, Наталія Михальчук та колектив Ковельської філії виробничо-торгового підприємства «Світязь» (директор Олександр Шаранда).

Вітання і вдячність від міської влади приймав Володимир Косяк, який сьогодні відзначає 80-літній ювілей. Володимира Васильовича у Ковелі знають як талановитого педагога, ветерана спорту, який доклав багато зусиль для розвитку настільного тенісу у нашому місті. 

 




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024