Тойкут: відбувся прийом голови Ковельської РДА

29 Липня 2018, 14:00
3913

Голова райдержадміністрації Віктор Козак провів прийом громадян на території Тойкутської сільської ради.

Прийом відбувся 25 липня, – про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації.

Віктор Козак поспілкувався із Тойкутським сільським головою Віталієм Грицюком на тему бюджетних видатків, зокрема – експлуатаційного утримання комунальних доріг, необхідності проведення ремонтних робіт на важливих об’єктах соціальної інфраструктури тощо. На часі – процес децентралізації влади, що передбачає утворення об’єднаної територіальної громади, до складу якої увійде територія Тойкутської сільської ради, тож Віктор Теодосійович не оминув увагою і згаданого питання.

Тим часом до начальника управління соціального захисту населення Олени Давидович активно надходили звернення, що стосувалися, переважно, призначення субсидії.

Ще однією темою, яку неодноразово порушували небайдужі мешканці – робота ФАПу: останнім часом поширювалася інформація про його закриття. Голова райдержадміністрації наголосив, що на сучасному етапі реорганізації медичної галузі не йдеться про закриття ФАПів, а на місцевому рівні мовилося лишень про скорочення санітарок-прибиральниць з об’єктивних причин: в окремих ФАПах немає фельдшерів, тож, фактично, заклади не діють.

З огляду на порушену тематику, Віктор Козак, а також голова районної ради Андрій Броїло навідалися у тутешню амбулаторію загальної практики сімейної медицини, що знаходиться у сесі Заріччя, а потім – і фельдшерсько-акушерський пункт села Тойкут. Посадовці поспілкувалися із медичними працівниками на актуальні питання щодо впровадження медичної реформи. З метою вирішення окремих із них керівник виконавчої влади району пообіцяв організувати робочу зустріч із головним лікарем Ковельського МТМО Олегом Самчуком та запевнив: докладе максимум зусиль задля врегулювання тих питань, що є пріоритетними для людей.

 




Коментарі
29 Липня 2018, 18:55
І скільки вони приняли на рило?
30 Липня 2018, 01:00
в чому полягае робота козака немае району е громади а козак займае гарний кабінет на громади як він сам каже вплинути не може то що він там робить розводить бурную деятельность прийоми влаштовуе які повірте нічого не вирішують приіхали поіли випили гарно провели день відзвітували все
31 Липня 2018, 00:46
А за ремонт доріг хто буде домовлятись?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024