Підприємець з Ковеля назвав бездіяльність обласної прокуратури – злочинною

29 Липня 2018, 12:00
8247

Директор ковельського ТОВ «ВКП «Каскад», колишній депутат Ковельської районної ради Володимир Пархонюк звернувся із листом до виконуючого обов’язки прокурора Волинської області Сергія Єфремова з приводу бездіяльності місцевої та обласної прокуратури. Мова йде про системний тиск на товариство, який безкарно чинився на протязі багатьох років Ковельською міською радою, управляннями Державної архітектурно-будівельної інспекції та Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області та продовжує вчинятися й надалі.

При цьому він нагадав недавнє затримання співробітниками СБУ посадовця управління ДАБІ у Волинській області за отримання хабара в сумі 4 тисячі доларів США за прийняття позитивного рішення за результатами перевірки об’єкту будівництва.

«Жодним чином не сподіваюся, що цей лист спонукає до активності та якихось реальних дій наших правоохоронців. Хочу показати, що ДАБІ попри всі заяви та презентації на державному рівні, як була, так і залишається корумпованою структурою та перепоною розвитку підприємництва, а значить і держави Україна в цілому. Хто, скажіть мені, не знає «таксу» за реєстрацію декларації про готовність об’єкта до експлуатації, яку було «встановлено» чинушами цього органу в розмірі 5 доларів США за 1 квадратний метр комерційного об’єкту? Та про це знали всі, хто потикався зареєструвати декларацію!!! Цікаво, яку площу має ветеринарна аптека? Може, ставки вже підросли?» – сказав Володимир Пархонюк журналісту видання Район.Ковель.

За його словами, мета написання листа до обласної прокуратури одна – такі явища потрібно викорінювати найжорсткішими методами нам усім.

«І не потрібно боятися покидьків при владі. Повірте, вони ще більші боягузи, аніж ми з вами. Як би пафосно це не звучало, але хто дійсно не може наважитись до таких дій – просто пригадайте, за що загинули на Майдані в 2014 році більше сотні людей, з якою метою вони йшли під кулі, як та чим живуть зараз їх родини та якою вони хотіли бачити Україну!» – вважає Володимир Федорович.

 



Коментарі
29 Липня 2018, 15:56
Підприємець В.Пархонюк в напрямку протидії міській мафії робить більше ніж всі правоохоронні органи разом з міськими депутатами. Респект і уважуха Володимиру Федоровичу ! Ганьба правоохоронцям та депутатам !
29 Липня 2018, 16:06
Ще три роки тому В. Пархонюк дав точну оцінку міському керівництву : «… місцева влада із очільником Кіндером вже, мабуть, землі під ногами не чує. Вседозволеність, безкарність, підробки документів, «наїзди» на підприємців…дерибан громадського майна та землі, безмірне збагачення за наш з вами рахунок, неприкрита брехня, тиск на простих громадян та підприємців, ось їх цінності….. Не влада, а мафія!»
29 Липня 2018, 16:25
Безкарність породжує вседозволеність! Навіть в радянські часи такого безпредєлу не було. Прокуратура, як інструмент наведення порядку - повністю себе дискредитувала, тому в державних органах процвітає хабарництво.
29 Липня 2018, 16:28
Молодець!
29 Липня 2018, 16:58
Пора мочити Мавпа
29 Липня 2018, 17:52
Але, перед тим *білий і пухнастий* злодій пархонюк нехай поверне вкрадене майно райспоживспілки. А тоді і інших на чисту воду виводить. Нехай з себе починає.
29 Липня 2018, 18:13
Пархонюк хай віддасть те що награбував Магазини склади
29 Липня 2018, 18:14
Всіх на чисту воду! Хто колгоспи призватищував,хлібзаводи, комунальне майно стирив, землю роздерибанив!
29 Липня 2018, 18:44
Та Держбудінспекція завжди фас-команди влади виконувала, видно точно нічогр не змінилося...
29 Липня 2018, 19:30
Хай прокурор саме і з Пархонюка начне
29 Липня 2018, 20:07
Я платил взноси! Еще при Черняке и Шевчуке- вернетєМОЮ доллю?
30 Липня 2018, 00:59
Що це з сєпар кооперативний намалювався?!!! В "рашці" твоя доля...засранцю! Чемодан-вокзал-росія!
30 Липня 2018, 09:58
Люди ! Одумайтесь ! В Вас стільки негативу про кожну іншу людину ! Подивіться на Себе з боку ! І Тоді судіть про інших.
30 Липня 2018, 10:10
До СВ.МИКОЛАЯ постав свічку за Пархонюка .Він ще церкву вашу не обікрав"злодюга".Все ще попереду.Сватів,кумів обікрав.
30 Липня 2018, 11:39
Прибери свого павільйончика з незалежності!...і перестань лити сльози.
30 Липня 2018, 12:06
Боягузи ви підкаблучні. Не святий Пархонюк, але робить роботу, іншим дає робити. Не боїться відкрито боротися з корумпованою системою, заяви підписує власним прізвищем, а не так як ви жо. . . зи.
30 Липня 2018, 12:58
Аце не з партії ТИМОШЕНКИ,при владі?
30 Липня 2018, 15:22
Корумпованість ДАБІ України та хабарництво посадовців цієї структури відома всім без винятку. Тільки на Волині, це вже другий випадок виявлення хабара, адже після гучних публікацій про Шемейка (і не тільки про нього!), якими рясніє весь інтернет ( https://www.google.com.ua/url?sa=t&amp;rct=j&amp;q=&amp;esrc=s&amp;source=web&amp;cd=1&amp;cad=rja&amp;uact=8&amp;ved=2ahUKEwjD7JD2usbcAhU0yKYKHXcjBAUQFjAAegQIABAB&amp;url=https://www.volynnews.com/news/society/yak-kerivnyk-volynskoyi-dabi-otrymuvav-khabari-cherez-poserednykiv-rozsliduvannia/&amp;usg=AOvVaw32xkjskR40_EJ9b_ZQlJgp ), ще не минуло й півтора року! І також через посерендника бралися гроші! І все безрезультатно, справу &quot;тягнуть&quot; для того, щоб закрити, бо така вказівка влади. Будь-яка мало-мальськи освічена людина зрозуміє, що якийсь там державний інспектор, ніколи в житті не зможе покласти собі в карман 4000 зелених!!! Йому дістанеться, якихось 2-3 сотні, якщо не менше - інша сума в &quot;корупційний общак&quot;!<br/>А тут вже зовсім цікаво, адже направлення на проведення перевірки та погодження її негативного чи позитивного результату - прерогатива центрального органу ДАБІ, адже всі декларації про готовність об/єктів до експлуатації реєструються тепер централізовано - звідси випливає, що левова частина хабара призначалась саме на Київ! Тут знову виникає ряд питань, що стосуються передачі коштів, визначення частки, яку залишити на низу, окрім подачки безпосередньому виконавцю...Напрошується простий висновок - обізнанність в цьому керівника обласного управління, ковельчанина Івана Чуліпи, призначення, якого не так давно висвітлювалось засобами масової інформації, як незалежного, перспективного молодого керівника. Ось такі справи...
30 Липня 2018, 22:20
Як Чуліапа може бути незалежний? В нього що в 26 років є досвід авторитет у будівельній сфері? Чуліпа то подай-принеси для керівництва ДАБІ.
31 Липня 2018, 00:04
То ми маємо йти під кулі і далі захищати хабарників?!!! Де та принципова прокуратура і справедливі суди? Чи у влади недостатньо повноважень, щоб поставити все та усіх на місце?
31 Липня 2018, 03:02
Це Кошарук відповідає за ДАБІ,він і поставив Чуліпу на цю посаду. Пархонюк і Кошарук два Сапога пара.&quot;Однопартійці&quot;.Байка &quot;лебідь, рак та шука&quot;.Там доля пархатого з Магазину &quot;Смак&quot; однозначно була. Він з чуліпою кенти. То може доля спочатку Пархонюка тоже була? Кинули баригу і почав писати в прокуратуру, що залишили його без заробітку.Цей Попандопало з фільму &quot;свадьба в малинівці&quot;вже вибачте на слові засмердів наше місто.
31 Липня 2018, 13:27
Брудні та бредово-вульгарні коментарі пишуть пані Канащук та Нагорник. Перша - за те, що по заяві Пархонюка було порушено кримінальну справу по незаконному, з підробленими документами, встановленню павільйону (вул. Незалежності 55,56), другий за &quot;косяки&quot;, що повилазили при купівлі земельної ділянки колишнього дитсадка по Косачів,6 та забудови даної ділянки з істотними порушеннями містобудівного законодавства та реєстрації в тій же ДАБІ підробленої декларації про готовність цього об'єкту до експлуатації. Якщо перевірити інші об'єкти, які &quot;пройшли&quot; через руки цього халявщика-забудовника, то там та сама ситуація - порушення на порушенні! Намагаючись це прикрити цей горе-забудовник вже попідставляв всіх: депутатів Ковельської міської ради разом з Кіндером, начальника ДСНС на Волині, генерала Грушовінчука, керівництво та інспекторів ДАБІ, намагається це зробити з посадовцями правоохоронних органів Оце і є настоящий попандопало, який вибачте на слові, засмердів цілу область.
31 Липня 2018, 23:27
В мене тоже є книжечка з марками. Платив взноси...Треба все вернуть: заготконтору. общепіт. коопторг....я лічно можу просить Шевчука В.А. це все возглавить.
01 Серпня 2018, 13:06
І я маю книжечку...Як повертать, то повертать! Заготзбутбазу, Голобський ресторан... фінський холодильник. Нехай Шевчук В.А. попрацює на славу...
01 Серпня 2018, 23:22
Дайош ПОТРЕБКООПЕРАЦИЮ!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024