Загиблі в АТО ковельчани мають отримати посмертно звання Почесного громадянина Ковеля

30 Липня 2018, 10:11
2577

На сесії Ковельської міської ради депутатка від «УКРОПу» Галина Стасюк озвучила звернення голови громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Віра» Людмили Данилевич, яка просить владу присвоїти ковельчанам, полеглим у зоні бойових дій на Сході України за територіальну цілісність нашої держави, звання Почесного громадянина міста Ковеля.

«Прошу відповідних посадових осіб міської ради підготувати на чергову сесію проект рішення про внесення змін до рішення міської ради № 50/11 від 26 лютого 2009 року, що передбачають звання Почесного громадянина міста посмертно, з метою присвоєння звання загиблим в зоні АТО героям ковельчанам», – сказала Галина Стасюк.

Сесія підтримала цей депутатський запит.

Коментарі
30 Липня 2018, 16:29
а ті, хто їх послав на погибель, нехай будуть вічно прокляті.
30 Липня 2018, 17:03
путін та його собача зграя і так прокляті навіки за розвязану війну в Україні, за підступне вторгнення в День Незалежності України на нашу територію
30 Липня 2018, 19:22
За те, що тільки втік треба було років 10 дати.
31 Липня 2018, 01:58
А за який х... їм давати таке звання? Якшо не помиляюсь рівно рік назад депутати від &quot;Свободи&quot;, Кубай, чи ще я кий козел, запропонував відмовитись від такого звання як пережитку радянської системи. То чому загиблих, земля їм пухом, за нацистську державу вважати почесними? Конкретно дл НАШОГО міста що вини зробили? Шкода їх, ще більше - їх дружин і діток, вони не винні. <br/> Хто скаже що я путіноїд і т.п. - пішли нах... , цитую &quot;ПроКовель&quot; рік назад:&quot;Депутат від «Батьківщини» Володимир Бойко першим запропонував відмінити процедуру присвоєння цього почесного звання. Однак із його думкою не погодилися депутати від фракції УКРОП Ігор Пініс та Галина Стасюк. Вони висловилися «за» прийняття такого рішення, але з доповненням, щоб усіх загиблих ковельських військових у зоні АТО, удостоїли звання «Почесний громадянин міста». Секретар міської ради Віра Федосюк, яка нині головувала на засіданні, запропонувала укропівцям підготувати альтернативних проект рішення. <br/> <br/>В дискусію втрутився і представник від фракції ВО «Свобода» Валерій Кубай. Він вважає присвоєння такого звання ще відлунням радянської системи. На його думку, сім’ї загиблих Героїв АТО найбільше чекають від влади міста не нагород чи титулів, а допомоги та піклування. Тому цілком підтримав пропозицію Володимира Бойка взагалі більше не повертатися до даного питання. <br/> Так що нацики, закрийте їб...ла і бийте Бойка і Кубая, і всю Свободу разом з ним. Слава Україні, недолугі.
01 Серпня 2018, 04:05
Квінтесенція і найвищий сенс існування рагуля.<br/><br/>І щоби усі при вигляді ветерана бухати на коліна та дякували
02 Серпня 2018, 00:54
Ти чого ще не на зборах мобілізантів, кончений, або не на Сході? Там розказуй, як ти ненавидиш Путіна. А тут втуляти нема чого, в Ковелі, поки рогіті лемки не понаїжджали і дурню в мізки нашим дітям не вклали, дурних було мало. Пох...ю ваші путіни і порошенки з вальцманами та януковичами. Люди мають заробляти, щоб достойно жити і годувати сім'ї, а не дивитись на ваше дурнувате скакання та слухати байки про великих укрів, які стримують навалу всіх варварів та захищають цивілізацію. Самі при тому батрачать пор всьому світу, а ті що лишились, дупу самі витерти не можуть.<br/> Пішов нахуй, воєнком, разом з такими козлами як і сам.
03 Серпня 2018, 13:05
А що, на сесії більш важливих питань не було? На фіга той піар? Чи просто цікаво як народ реагуватиме?
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром