Ковельська влада нічого не робить із залучення коштів на стадіон «Локомотив»

30 Липня 2018, 12:00
Проект стадіону «Локомотив» 4814
Проект стадіону «Локомотив»

Міський голова Олег Кіндер на апаратній нараді нагримав на начальника відділу економічного розвитку та торгівлі Михайла Долінського через те, що той нічого не робить щодо залучення європейських коштів на реконструкцію стадіону «Локомотив».

Це трапилось согодні, 30 липня, – повідомляє «ПроКовель».

Нагадаємо, що цій спортивний об’єкт став переможцем у Програмі транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» у рамках створення на базі стадіону «Локомотив» центру діалогу культур трьох  держав. Згідно з документом, сюди планується вкласти 900 тисяч євро грошей Євросоюзу та 90 тисяч євро з міського бюджету. Втім, за словами Ковельського голови, відділ економічного розвитку, який би мав «опікуватися» даним питанням, нічого не робить для його втілення в життя.

«А що по стадіону «Локомотив»?», – різко перервав позитивну доповідь Михайла Долінського про те, що все у його відділі гаразд, його керманич.

«По стадіону «Локомотив» – поки що нічого», – ледве чутно відповів пан Долінський, чим розгнівав головуючого. 

«Немає нічого – то що. Документи на Мінекономіку та Міністерство фінансів подали?», – намагався таки допитатися у доповідача

Міський голова не дочекавшись жодної відповіді на свої запитання, він продовжив:

«А чого ви не займаєтеся цими питаннями? А друга черга проектно-кошторисної документації є від соцекономіки? Ви візьміть і займіться цими питаннями. Це ж ваші питання. Всі об’єкти, які йдуть через соцекономіку, ви повинні знати отаково (Олег Кіндер клацнув пальцями, - ред.), тому що це ваші об’єкти в першу чергу», – сказав Олег Кіндер.

На всі нарікання Олега Кіндера щодо бездіяльність відділу міськвиконкому його начальник лише відповідав одним скудним словом: «Добре». 

Коментарі
30 Липня 2018, 15:59
А ВКРАСТИ НЕ ВИХОДИТЬ ОТ НІЧОГО І НЕ РОБЛЯТЬ
30 Липня 2018, 16:28
Спочатку правоохоронні органи нехай візьмуть да одне місце Балака, який при демонтажі стадіону вивіз всі будматеріали в Стеблі і на гаражі масиву Сільмаш. Не вкрадених будматеріалах він набудував гаражів і тепер успішно здає їх в оренду. Якщо все це конфіскувати, то вистачить грошей побудувати 2 стадіони Локомотив. А ви переживаєте, де взяти гроші.
30 Липня 2018, 19:29
На місці колишнього стадіону "Локомотив" можна побудувати прекрасний авторинок. Або центральний ринок, щоб закрити брестський і частину привокзального. В Ковелі є прекрасний, вилизаний стадіон "Сільмаш", який не перевантажений футбольними матчами. Навіщо другий? Для декорації і відмивання коштів?
30 Липня 2018, 19:48
Для чого той бидлячий ринок. Побудувати нормальний торговий центр і все. І ринки відпадуть самі собою. На тих гадюшниках все набагато дорожче, ніж у магазинах. А на місці звільнених від контейнерів територій нехай буде овочевий базар, де люба бабця зможе продати свою продукцію.
30 Липня 2018, 22:37
Базари-вчорашній день. Бабці з овочами та іншим-ВІЧНІ!
31 Липня 2018, 00:41
Класичне переведення стрілок з боку міського голови. Завалюється справа і винним вирішив призначити начальника відділу економіки. Такий Кіндер був, є і буде. Сумно....
31 Липня 2018, 03:10
І ОБОВЯЗКОВО ПОБУДУВАТИ ЗВЕРХУ ЩЕ ОДИН ЖИДОМАСОНСЬКИЙ КОМФОРТ
02 Серпня 2018, 21:18
Плавуча сцена?!! Знову сцена?!!! І де? На майже зарослій і висохшій річці.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром