«Ковельводоканалу» презентували новітні лічильники обліку води

01 Серпня 2018, 11:22
Лічильник 4214
Лічильник

Колективу УВКГ «Ковельводоканал» представники товариства «Аматор Метротекс» із Києва презентували продукцію, яку реалізовують. А це – новітні лічильники води, газу, тепла. 

Презентація відбулась сьогодні, 1 серпня, – про це повідомляє відділ внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю Ковельської міської ради.

Питання обліку та споживання води є актуальними для Ковеля. Тож почути пропозиції фахівців прибув міський голова і озвучив проблему.

«Нині далеко не вся вода, яка потрапляє до споживачів і ними використовується, належно оплачується. Через це водоканал несе збитки на окремих будинках близько 30-ти відсотків. На це впливає кілька факторів. А головний із них – людський», – сказав Олег Кіндер.

Менеджер товариства Іван Якима розповів про переваги лічильників, які вони пропонують. Вони виготовляються в Польщі та активно використовуються як за кордоном, так і в Україні. Прилади оснащені електронним дисплеєм, з протимагнітним захистом.

У разі встановлення такого лічильника працівник водоканалу має змогу дистанційно отримувати дані про кількість використаної води. Крім цього на прилад надходить інформація про будь-які втручання зі сторони споживача.

Спеціаліст дав відповіді на численні запитання працівників УВКГ «Ковельводоканалу».

Олег Кіндер запевнив, що влада готова підтримувати проекти, які сприятимуть ефективному веденню господарської діяльності, і допомагатиме підприємству їх реалізовувати. 

 





Коментарі
01 Серпня 2018, 14:33
Нк презентували і що???? Чи може водоканал всім споживачам за власні кошти їх ставити буде????
01 Серпня 2018, 16:50
Чи там є спеціалісти, що зможуть швидко та якісно встановити лічильники з дотриманням необхідних технічних вимог?
01 Серпня 2018, 18:09
у нас що, немає своїх виробничих потужностей, наукового потенціалу, матеріалів для виробництва. Чому ми маємо купляти польське лайно? Для чого давати роботу поляку, а свої працівники кидають сім"ї, їдуть до того ж поляка працювати, щоб заробити копійчину для сім"ї. Це не по державному і антинародно.
01 Серпня 2018, 18:37
та це рибачек і кіндер хочут вкрасти гроші громади міста Ковеля .Вже ж поставили всі будинкові лічильники . А толку?
01 Серпня 2018, 18:39
А ЯКЩО НАІБНЕТЬСЯ ЦЯ КУЙНЯ , СКАЖИ ПОТІМ ШО ТИ НЕ БАРАН!!!!!!!!!!
02 Серпня 2018, 06:34
Мавпу на мило
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024