На Ковельській трасі встановили 12 камер спостереження

02 Серпня 2018, 11:33
На Ковельській трасі з'явились камери 12612
На Ковельській трасі з'явились камери

У селах Зміїнець, Княгининок і Милуші Луцького району з'явились вуличні камери. Прилади повісили на стовпах, що на перехрестях траси Луцьк-Ковель.

Про це повідомляється у сюжеті «12 Каналу».

12 камер вуличного спостереження купили за гроші Княгининівської громади. На це витратили 189 тисяч гривень.

Систему встановили минулого тижня. Наразі її підключають до інтернету. З наступного тижня камери повинні повноцінно запрацювати.

 

Коментарі
02 Серпня 2018, 15:31
нехай поставлять відеокамери на вулицю О. Пчілки, яку розібрав Товстига ще у тому році. Ви, скотиняки, хоч роумієте, що по цій дорозі їздить швидка, яка везе хворих, тяжкохворих, інші автомобілі їздіять до лікарні. Чи ти вже Кіндерлог опух так, що перестав сприймати дійсність? Чим той Товстига у тебе займається? Хоч і не годиться християнам клясти, але скажу так- щоб вас сук по такій дорозі на той світ везли.
02 Серпня 2018, 16:57
Тебе раніш повезуть, не знижуючи швидкості.
02 Серпня 2018, 17:28
Ну,ну
02 Серпня 2018, 21:52
Тако жіночка з Укропу працює! Деяким чоловікам потрібно спуститися на землю з космосу і поїхати до неї на навчання. На сторінці Дубівської ОТГ одні оглошення і космічні плани, а де показники виконання. Мабуть нема бо Рома в космосі ті на землі не працює. А у пані Олени приємно читати як працює вона і її ОТГ.
03 Серпня 2018, 12:38
Елена Твердохлиб‎ <br/>для<br/> КНЯГИНИНІВСЬКА ГРОМАДА<br/>42 мин.<br/><br/>Цікавинки по стадіону.<br/>Згідно проектно-кошторисної документації вартість 8 млн.150 тис.443грн.<br/>Після проведення тендеру 6 млн.950 тис.грн.<br/>По завершенні робіт(сьогодні будуть проплачені останні платіжки) 6 млн.656 тис.022грн.<br/>А тепер рахуйте самі!!!
03 Серпня 2018, 15:43
згідно кошторисної документації просто недовиконано робіт майже на 21.5 мільйони. Тендери проводяться для тупорилих, які вірять в чесність влади. Якщо згідно кошторисної документації мають бути виконані певрні роботи, витрачені певні матеріали то ви хоч гопки скачіть, зекономити не вдасться. Будматеріали мають свою чіну, і дешевше вам їх ніхто не продасть і за свої гроші теж купляти не буде. В кошторис вкладена певна заробітна плата працівникам. Задарма вам теж ніхто працювати не буде. ВИСНОВОК- або неправильно складений кошторис, або з тендеру викинутий певний перелік робіт і результат не відповідає тендерній угоді. Скоріше всього більша половина заявлених в тендер робіт викинута, а гроші виплачені. Виходить не економія, а, навпаки, крадіжка бюджетних грошей.
03 Серпня 2018, 18:11
В кошторисі мона намалювати робіт на 18 лямів, він таке дозволяє і бізнесмени цим користуються. Вона зробила все вірно, відкинула зайві затрати і вийшл на реальні гроші. Наприклад Рома-космос такого робити не буде, а цю різницю в кишені сховає. Тому в нього нема прозорості, а є тільки наміри!
03 Серпня 2018, 19:53
Фігня це все. Товстига он провів тендери і дав Вересу можливість попрацювати по новому. де той Верес, чому в місті бардак? Тендер передбачає перемогу потрібної фірми за любу ціну. А далі починається саме цікаве. решта суми виплачується чорним налом і актами &quot;невиконаних&quot;. робіт. Підіть, і запитайте у вереса, чому він відмовився від всіх виграних тендерів. А я скажу чому. Бо зірвалась афера з актами &quot;невиконаних&quot; робіт. А собі у збиток буде працювати хіба що дурень.
03 Серпня 2018, 20:16
Які лями, що ти мелеш? Є проект на будівництво. там вказані розміри, з якого матеріалу зроблено, навіть кількість годино- робіт розрахована. Самому тупорилому будівельнику не тіжко порахувати, скільки потрібно цегли, цементу інших матеріалів, енергозвтрати. ось тобі і кошторис. І до чого тут тендер, якщо ціна робіт матеріалів вже вирахувана. тендер проводиться для того, щоб задіяти для виконання робіт потрібну фірму. А потім через своїх людей вже йде відмивання коштів. Згадайте ціну будівництва сцени у міському парку. Початок був 1.5 мільйони. Потім роботи загадково припиняються і вилазить сума вже в 4.5 мільйони і так дотягнули до 8. ось вам і вся пісня, Параню
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024