Ковельська команда з веслування на човнах Дракон – триразові призери Чемпіонату світу

02 Серпня 2018, 17:00
«Західний Вітер» на змаганнях в Угорщині 8874
«Західний Вітер» на змаганнях в Угорщині

У місті Сегед в Угорщині відбувся клубний чемпіонат світу з веслування на човнах Дракон. Ковельська команда «Західний Вітер» на цих змаганнях гідно представила своє місто.

Про це повідомляє керівник ГО «Драгонбот Ковель» Назарук Дмитро.

Всього в змаганнях взяли участь 137 клубів, в загальному 6330 спортсменів з 37 країн світу. Україна була представлена декількома командами: «Західний Вітер» (м. Ковель), «Отаман» (м. Львів), «Мала Флотилія» (м. Київ), «DBC Kiev» (м. Київ), «Буревісник» (м. Київ), «Одеська академія веслування» (м. Одеса), «Сальса» (м. Житомир). Найбільша кількість клубів була з Канади, США та Австралії.

Так за сім днів напружених стартів команда «Західний Вітер» виборола бронзову нагороду на дистанції 200 метрів, сріло на дистанціїї 500 метрів та ще одну бронзу на дистанції 2000 метрів.

До складу команди увійшли ковельчани: Назарук Дмитро (капітан команди), Марковський Дмитро, Михайленко Павло, Гичка Олексій, Геч Станіслав, Кузьмич Роман, Семенюк Сергій, Сметюх Юрій, Волчук Ігор, Онуфрієнко Ігор. Також до команди були запрошені спортсмени із міста Дубно Рівненської області: Недашківський Віктор, Осійчук Василь та Лахіта Віталій, барабанщиця Вартанян Каріне (м. Одеса) та стерновий Бацаєв Євген (м. Луцьк).

Абсолютним чемпіонами світу стали представники з Тайпею.

Завдяки успіхам команди «Західний Вітер» про славетне місто Ковель дізналися десятки країн світу.

Поїздка на Чемпіона світу здійснювалався за власні кошти спортсменів, однака це не стало на заваді досягненню високих результатів.

Клуб «Західний Вітер» запрошує усіх бажаючих, дітей та дорослих, долучитися до клубу на спільні тренування.

 






Коментарі
02 Серпня 2018, 21:44
МОЛОДЦІ!!! Пишаємось ВАМИ!!!
03 Серпня 2018, 01:40
Міській раді потрібно оплатити затрати КОВЕЛЬСЬКОЇ команди за виступ на чемпіонаті світу !!!!!!!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром