У Ковелі відкрилась виставка картин «Моя земля талантами багата»

03 Серпня 2018, 09:18
Виставка картин ковельських художників 5986
Виставка картин ковельських художників

У залах галереї мистецтв розгорнуто виставку ковельських художників під назвою «Моя земля талантами багата».

Про це повідомляє науковий співробітник Ковельського історичного музею Василина Столярчук.

Уже традиційно, влітку наші майстри відкривають колективну виставку. Цього року експозиція особливо яскрава та колоритна. Просто з вулиці вона заманює відвідувачів вогняними червоними маками, зеленню лісів та спокоєм поліської краси. Потрапивши в цей мистецький оазис, можна заховатись від літньої спеки, побачити вальс барвистих квітів та згадати, яким місто буває взимку.

На вернісажі представлена творчість понад двадцяти майстрів пензля. Серед них добре відомі відвідувачам імена – Віра Холодова, Тетяна Степанюк, Оксана Цюп’яшук, Лариса Іщук, Ярослав Потапчук, Микола Конопацький, Віктор Мельник. Їх роботи з легкістю можна впізнати за манерою виконання, інтенсивністю мазка та сюжетом. Викликають інтерес й картини аматорів – Анни Хомич, Тетяни Ярмошик, Наталії Балецької, Василя Лебедя. Виставку доповнюють оригінальні текстильні ляльки Ірини Адесової та вироби з шерсті Ольги Комісарик.

Ковельчан та гостей міста запрошують завітати у галерею мистецтв, поспілкуватись з художниками. Експозиція буде функціонувати впродовж місяця у виставкових залах, що знаходяться за адресою: вул. Незалежності, 89.

 







Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39