Ковельчани з Сан-Франциско передали подарунки синам загиблого учасника АТО Миколи Яворського

03 Серпня 2018, 11:00
Діти загиблого учасника АТО Миколи Яворського отримали подарунки з США 3709
Діти загиблого учасника АТО Миколи Яворського отримали подарунки з США

Вихідці із Ковельщини, котрі наразі проживають у місті Сан-Франциско Сполучених Штатів Америки, не байдужі до тих подій, що відбуваються на Батьківщині. А тому, не лише співпереживають землякам, а й всіляко намагаються підтримати їх. Зокрема, у рамках благодійної акції «Твори добро» формують та доправляють в усі регіони України гуманітарні вантажі родинам загиблих учасників АТО.

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації. 

Голова районної державної адміністрації Віктора Козака разом з начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оленою Давидович мали гарну нагоду виконати приємну місію з доправлення гуманітарної допомоги дітям загиблого учасника АТО – поворчанина Миколи Яворського

Цього разу, за сприяння керівництва району,гуманітарний вантаж знайшов своїх адресатів у селі Поворськ, двоє хлопчиків – дошкільнят Олег і Ярослав Яворські від самого ранку чекали на гостей, адже знали, що їм привезуть подарунки від українських дітей із Сан-Франциско. Затамувавши подих, хлопчаки спостерігали, як в оселю дорослі заносять величезну і доволі тяжку коробку. А далі вже справа для дітей, покопирсавшись у величезному пакунку, Ярослав та Олег знайшли цікаві для себе іграшки і, не зважаючи на дорослих, зайнялись улюбленою справою. В цьому чарівному і безтурботному світі гри вони щиро сміялись та тішились новим іграшкам, солодощах, новим речам, котрих так багато у них тепер. Так от, можна впевнено заявити, що результат цієї благодійної акції «Твори добро» перевершив сподівання.

А ось на самісінькому дні адресного пакунку мама діток Любов Іванівна знайшла лист в якому українською мовою були написані такі рядки:

«Від щирого серця, прийміть цю невелику допомогу від учнів українських шкіл Сан – Франциско, а також від української громади Сан – Франциско, Каліфорнія, США. Бажаємо Вам усього найкращого! З любов’ю, українці з Сан –Франциско».

Ці слова розчулили жінку – вдову, адже це так важливо знати, а в даному випадку і відчувати, що ти не залишаєшся на одинці із бідою, яка нахабно увірвалась у твій дім і, що про дітей не забувають, а ні на рідній землі, а ні за морями та океанами.

 
 
 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024