Тімірязєва: у Ковелі діти граються із сміттям з двору

06 Серпня 2018, 09:29
Сміття 3449
Сміття

На вулиці Тімірязєва у Ковелі діти грались із речами, знайденими на смітнику. 

Про це пише Ilias Shakriat на сторінці «Ковель Life» у Фейсбук.

«Мешканці будинків Тімірязєва 1, 2, 3 – проявіть виховання та порядок. Так практично кожного дня у дворі мусор. Сьогодні 05.08.18 діти бігали з тестами для вагітності, які валялись біля мусору... Після дощів там завжди «стоїть» здорова калюжа у якій плаває той вонючий, гниючий мусор, і там же граються діти... (діти можуть заразитися всілякими хворобами не із за того що іде дитинство і їм хочеться «погасати» по калюжі, а тому що є ліниві ідіоти, які виносять мусор не на мусорку і навіть не на трактор, який також там їздить)», – написав він у дописі. 

«У спеку тут воняє... Ідіотів вистачає, але людоньки де ваша совість??? «Не сери де живеш»... Хотя цей пост потривожить здороводумаючих людей, а ідіотів так це не потривожить...», – додав Ilias.

 

Коментарі
06 Серпня 2018, 13:22
скоро Товстига проведе ( продасть) тендер на вивезення побутових відходів Вересу. Тоді вже буде порядок.
06 Серпня 2018, 14:33
У випадку сміття винні не комунальщики а самі мешканці. Машина приїзжає так як і багато років а виносять сміття тільки пенсіонери та ще пару дітей (це я в свому районі помітила). А куди ж діває решта людей? В суботу ввечері сміттєвоз приїхав а вранці знову купи пакетів біля будинку.
06 Серпня 2018, 14:44
бидло, воно і на говерлі бидло. Вихована нова формація молоді. Хайль гітлер, слава КПСС
06 Серпня 2018, 15:53
це зробила молодь нової формації. Жидобандерівська пропаганда зробила своє діло. Вороги україни виховали собі подібних.
06 Серпня 2018, 19:47
Батьки за дітьми зовсім не дивляться а місто і самі жильці стягують на ту кучу біля будинків то який Жек або Верес має дати раду тим смітника а дітям заважеш то мамашки ще поліцію викликають на двірника або прибиральницю мало ще штрафують тих жильців
07 Серпня 2018, 01:15
фільтруй базар .Сміття то є сміття , а мусор то є мусор!
07 Серпня 2018, 01:16
Таке явище не тільки на вул.Тімірязєва. Таке явище на всій території навіть не Ковеля, а всієї України. Це наглядний результат багаторічної політики так званої "європейської демократії та іноземних цінностей" або по-простому вседозволеності та безкарності, брехні та підлабузництва, безкультур'я та хамства, пріоритету грошей та другорядності культури, засилля барів перед бібліотеками і так далі і тому подібне. Сумно! Куди йдемо????? І чи нас там чакають????
07 Серпня 2018, 09:20
туди куди ми йдемо, нас чекають. дебіли і дешеві працівники потрібні всім. Наш нграмотний дебіл за 10 злотив буде робити таку роботу, що нормальний поляк навіть уявити собі не може. Скажуть пани пльські гамно їсти і будуть їсти.
07 Серпня 2018, 18:25
На привокзальній площі теж сміття ГОРИ лежать уже не пройти ні проїхати не можна. Приїжає до мене брат в гості я його зустрічаю на вокзалі і соромно з ним іти по вулиці бо перше враження про місто гори "дєрма". Соромно за нашу владу і болить душа за людей, які кожного дня все це терплять. Скажіть будь-ласка хто знає, хто займається прибирання привокзальної площі? Хочу подивитися їм в очі.
07 Серпня 2018, 21:02
Ніхто неприбирає на привокзалці подивіться в очі Товстизі та Кіндеру за те що місто брудне отримують преміальні щоЖеки що Міська рада крута економія грошей на двірникам яких Кіндер розігнав а Ковельчанин так пробачать головне квартальні отримати
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром