Яке освітлення для басейну купити?

06 Серпня 2018, 10:06
Басейн 5359
Басейн

Наявність басейну в будинку або на прибудинковій території вказує на достаток власників. Користь домашньої «водойми» безсумнівна: тут можна чудово відпочити, поплавати і просто врятуватися від літньої спеки. Якщо ж встановити оригінальне освітлення, басейн стане ще й прикрасою приміщення або ділянки, де розташований. Користуватися резервуаром можна буде навіть у нічний час.

Підбираючи освітлення, необхідно враховувати їх призначення (декоративне або практичне), глибину і площу чаші, бажані ефекти. Крім того, будуть важливі такі критерії:

  • Довговічність. Найкраще купувати світильники, прожектори, підсвічування перевірених виробників. Наявність фірмової гарантії буде запорукою того, що пристрої прослужать довгий час.
  • Безпека. Світильники повинні бути стійкі до корозії, мати герметичний корпус, захищений від вологи, і відповідну потужність (до 12 В).
  • Енергоощадження. Якщо лампи не будуть споживати багато електроенергії, інвестиції в них швидко окупляться.
  • Зручність монтажу. Вбудовані лампи повинні відрізнятися гладким корпусом, щоб їх можна було змонтувати в отвори стін басейну.

У виборі освітлення басейну можна покластися на фахівців «Батискаф». У магазині компанії представлений широкий вибір світильників, прожекторів та інших елементів для монтажу системи освітлення у водному резервуарі: http://batiskaf.kh.ua/podsvetka-dlya-bassejnov/.

 

Освітлення для басейну
Освітлення для басейну

 

Що пропонує «Батискаф»

Компанія «Батискаф» з 2000 року займається проектуванням і будівництвом басейнів, а також продажем різного устаткування для водних резервуарів. Ознайомитися з повним асортиментом можна на її офіційному сайті.

Зокрема, в електронному каталозі представлені:

  • світильники (накладні, плавучі, навісні та ін.), які можуть бути декоративними або практичними;
  • прожектора, які найчастіше вмонтовують в стінах чаші (термін експлуатації - до 60 тисяч годин);
  • коробки з проводами;
  • трансформатори та кабельні лінії;
  • дистанційні пульти управління та ін.

 


 

Ви зможете підібрати комплект освітлювального обладнання для установки в басейні (вуличному або критому). «Батискаф» працює тільки з перевіреними виробниками, які випускають якісну продукцію. Фахівці компанії готові взяти на себе монтаж обладнання та подальше обслуговування водного резервуара. Телефонуйте за вказаними на сайті магазина «Батискаф» контактними номерами, щоб проконсультуватися і домовитися про співпрацю.

 

Сайт batiskaf.kh.ua/
Сайт batiskaf.kh.ua/

Коментарі
06 Серпня 2018, 16:29
<p>Ви [НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА]? яке нафіг освітлення басейну. Ви краще подумайте скільки заробляють Українці тут в Україні</p>
06 Серпня 2018, 16:56
зубожіння нації, тотальне зубожіння і тарифний геноцид :)
07 Серпня 2018, 01:02
А до чого ця стаття?
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024