ЖК «Варшавський» дотримується технологій і руйнує міфи

06 Серпня 2018, 13:00
ЖК «Варшавський» 3494
ЖК «Варшавський»

Вітаємо!  Нещодавно ми почали будувати  житловий комплекс «Варшавський» в місті Ковелі (вулиця Заводська 23).

А хто ж ці «ми»? Група компаній «Новий Вектор» є добросовісними забудовниками з багаторічним стажем і відмінною репутацією. Це ви легко можете перевірити – в інтернеті. Наші будинки уже стали затишними оселями на Івано-Франківщині та Рівненщині.

За новими технологіями вже зводятьcя п'ять яскравих будинків (по 10 поверхів) у Ковелі. Цього разу, оригінальною архітектурою та яскравим палітрами, вирішили оживити район «Сільмаш».

Нещодавно, в місцевих ЗМІ з посиланням на допис ковельчанина в соцмережах з'явилась інформація про те, що під час зведення одного з наших будинків роботи велися під час опадів.

Автор допису, на який посилаються журналісти пише: «…місили чоботами бетон під  дощем».

Мабуть,це виглядало з боку кумедним, оскільки дописувач, на його думку, саркастично порівняв таке втоптування з нанотехнологіями і здивувався, що це все робиться в дощ. Це зауваження було б доречним, якби мова йшла про асфальт. Але ж бетону це не шкодить.

У нас працюють досвідчені спеціалісти, які добре знають свою справу. І ось чому.

Технологія заливки монолітів перевірена часом. Для бетону велика кількість вологи корисна, бо це добре впливає на процес гідратації. Гідратація – це хімічна реакція між водою та цементом. Необхідні умови для реакції, це достатня кількість вологи при температурі суміші вище за позначку у 5 градусів за Цельсієм.

Вона зв’язує зерна заповнювачів між собою,надаючи цим бетону міцності. А ще заповнює пустоти й суміш стає щільнішою.

Отож, волога не тільки не шкодить, а й допомагає правильному застиганню бетонної суміші. Дуже сумно, що дописувач навіть не скористався гуглом, перш ніж перевірити свою правоту. Це було питання п'яти хвилин.

Та все ж, ми дякуємо за увагу, місцями прискіпливу, до ЖК «Варшавський». Ваші зауваження допомагають нам працювати якісніше та зрозуміти, як саме зробити Ваші майбутні квартири найкращими.      

Ми завжди відкриті до діалогу. Будь-ласка, звертайтесь до нас з усіма можливими питаннями за номером (066) 4 500 400.              

З повагою, ЖК «Варшавський».  

25/04/2024 Четвер
25.04.2024