Мер Ковеля сказав начальнику економічного відділу написати заяву про звільнення

06 Серпня 2018, 17:57
Олег Кіндер порадив начальнику економічного відділу написати заяву про звільнення 4665
Олег Кіндер порадив начальнику економічного відділу написати заяву про звільнення

Уже вкотре начальник відділу економічного розвитку та торгівлі міськвиконкому Михайло Долінський отримує наганяй від Ковельського міського голови.

Про це пише ПроКовель.

Нагадаємо, минулого тижня Олег Кіндер сварив свого підопічного за те, що той не займається питанням реконструкції стадіону «Локомотив» за кошти Євросоюзу. А сьогодні, на апаратній нараді, пан Долінський знову «отримав на горіхи» через свою бездіяльність у підготовці документу щодо Програми з безпеки руху на дорозі, який має ухвалювати сесія міської ради.

Михайло Леонідович ледве чутно став доповідати своєму керманичу про роботу відділу за минулий тиждень. Олег Кіндер безрезультатно, але намагався таки почути свого підопічного. Втім, не отримавши чіткої відповіді на запитання щодо підготовки одного із проекту рішення, він попросив виступаючого говорити голосніше.

«Проект рішення все є, в порядку денному стоїть», – запитав міський голова.

«Ні. У проекту денному не стоїть», – відповів начальник відділу економічного розвитку та торгівлі міськвиконкому і пояснив, що наразі тривало узгодження даного документу з відповідними службами.

«І до чого доузгоджувалися. На яку сесію піде, на вересневу?», – поцікавився О. Кіндер.

«На чергову сесію піде», – ствердно відповів Долінський, чим викликав бурю невдоволення у міського голови. Адже, як відомо, документи на серпневу сесію, яка має відбутися 23 числа, вже всі подані.

«А як ви на чергову сесію запустите, якщо 20 робочих днів закінчилися дві неділі тому назад», – допитувався головуючий.

«Як невідкладне», – намагався викрутитися посадовець.

«А ви що вже працювали з депутатами, що будете включати, як невідкладне», – насторожився О. Кіндер.

«Тоді на вересневу», – бовкнув доповідач.

«А вам геть однаково: чи вересень чи жовтень, чи листопад. І ще якого року. Хочете я вам напомню, що наповнення бюджету від даної структури є 11 з половиною мільйона за минулий рік. Вони сьогодні на низькому старті, щоб уходити в район. Завдячуючи вам і Гетьману (Михайло Гетьман – перший заступник міського голови Ковеля, - ред.), і ще декому. Якщо не встигаєте, напишіть заяву і звільніться», – гнівно вказав на двері Михайлу Долінському міський голова.

А наприкінці апаратної наради Олег Кіндер ще й назвав свого підопічного «бєздєльніком».

«Михайло Леонідовичу, щоб поставити дане питання в порядок денний, як невідкладне, потрібно аргументувати. Чим аргументувати: що хтось бєздєльнік не подав у свій час документи. Так це – ваші проблеми. Доопрацьовуйте, маєте час», – різко зауважив міський голова.         

Коментарі
06 Серпня 2018, 21:16
а хто відповість за розвал комунального господарства в Ковелі? Чому не пишуть заяви на звільнення відповідальні за це особи і не йдуть з явкою з повинною до слідчого?
06 Серпня 2018, 21:21
Я дуже вдало розбомбив бомбосховище
06 Серпня 2018, 23:17
а я дуже вдало розбомбив стадіон Локомотив. 5 гаражів зумів побудувати на вкрадених будматеріалах.
07 Серпня 2018, 00:58
В кіндера ні стида ні совісті. Вже і свого ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА Гетьмана згадує в нехорошому вигляді... Бездельніками обзиває на загальній нараді.. Він думає, що авторитет... Всі інші присутні про нього думають-злісна нікчема.
07 Серпня 2018, 06:01
Пора робити з мерії комунальне підприємство
07 Серпня 2018, 09:17
у Кіндера добрий той, хто бабло в кабінет носить. Ось Товстига носить і його ніхто не чіпає. Хоча пора вже давно в буцигарню запровадити. А ті, хто не носить є бєздєльники і дармоїди.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024