У Ковелі атовці малювали на склі та полотні

14 Серпня 2018, 15:11
2455

У Ковелі відбувся семінар для ветеранів АТО, їхніх сімей, соціальних працівників «Подолання наслідків стресів – прості та ефективні методи».

Його ініціювали та провели ГО «Зігрій душу» за сприяння міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді та ГО «СвітОК», – повідомляють у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Розпочали захід із тристоронньої зустрічі за участю представників міської влади. З учасниками семінару та волонтерами поспілкувалися заступник міського голови Ігор Прокопів та начальник управління соціального захисту Софія Сагаль. Обговорили можливості об'єднання зусиль довкола надання послуг реабілітації та адаптації ветеранів АТО і їх сімей. Працювала з учасниками семінару військовий психолог Олена Снісаревська.

Крім того,  відбулась арт-година розпису на склі та полотні. Під керівництвом художниці ГО «СвітОК» Оксани Цюп’яшук створили прекрасні вироби, які учасники мали можливість забрати з собою на згадку.

Запропонований формат роботи сподобався присутнім. Подібні заходи у місті будуть проходити й надалі.

За постійну підтримку і допомогу учасникам АТО та їх сім'ям команда волонтерів отримала відзнаку «За церковні заслуги».

Семінар – це перший крок у впровадженні пілотного проекту для ветеранів АТО та їх сімей, створення у Ковелі системи допомоги у кризових ситуаціях.





 

Коментарі
14 Серпня 2018, 18:41
а що, і Пікінес в АТО теж був?
15 Серпня 2018, 01:00
коли Гладун приніс на сесію повістки,-вискочив та попер в лікарню лягати,-навіть за тапочками забув додому заскочити,-так і прийняли в костюмі,краватці та білих туфлях.
15 Серпня 2018, 09:39
не знущайтесь-видно що чоловік слабий
15 Серпня 2018, 12:09
То скільки ж самих атовців було???
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024